Ce e „trupul Birkin”? Chirurgii plasticieni au listă de așteptare la această procedură

Prin Park Avenue, un cartier de oameni cu bani din apropierea Manhatten-ului, în New York, se discută tot mai mult despre o nouă procedură estetică ce are o calitate aparte – îi conferă clientului un „trup Birkin”. Ce înseamnă asta?

image

Cu toții știm cât de apreciate sunt operațiile estetice reușite. Cine reușește să-și facă așa ceva e încântat de rezultat, iar cei din jur nu pot decât admira mâna bună pe care a avut-o chirurgul estetician care a făcut procedura. O nouă modă în materie de operații estetice este acest „trup Birkin”, obținut de bogățașii americani cu greu. De ce i se spune așa? Din simplul motiv că te costă o avere – exact ca geanta de lux! – și că trebuie să știi pe cine trebuie pentru a putea obține așa ceva. Cu alte cuvinte, apelezi la relațiile de top!

Tratament de lux

Medicul Ryan Neistein este cunoscut în domeniul celor mai noi și mai de succes proceduri estetice și a povestit pentru presa de peste ocean că, pentru 75.000 de dolari, cât costă această operație revoluționară, clientul său este luat cu limuzina de la aeroport (dacă vine din alt oraș sau stat) și dus frumușel la clinica sa din Bergdorf Goodman, unde au parte de cel mai bun tratament posibil.

image

După încheierea procedurii, clientul VIP este cazat în hotelul legendar Pierre, aflat la mică distanță de clinică, unde are la dispoziție o asistentă medicală 24 de ore din 24 și primește vizita zilnică a minunatului doctor.

În ce constă procedura?

Se pare că procedura este destinată mai ales mămicilor și constă în soluționarea tuturor problemelor apărute post-partum, precum piele lăsată, musculatură afectată de naștere, sâni lăsați și grăsime greu de dat jos cu o simplă dietă.

Exact ca geanta Birkin – denumită de Hermès după după cântăreața și sex simbolul Jane Birkin, în anii ’80 – acest pachet de lux a devenit un cadou neprețuit în lumea celor cu bani, care au totul și nu știu ce le-am putea lipsi. În ciuda prețului piperat, acest set de operații estetice este la mare căutare într-una dintre cele mai exclusiviste zone din lume. De fapt, „cererea a depășit orice așteptări”, ne informează medicul Neistein.

image

Când vine vorba despre geanta de lux Birkin, este aceeași isterie greu de înțeles pentru cei mai mulți dintre noi. Imediat cum apare în magazine, geanta se vinde ca pâinea caldă. Mai mult, o poți comanda doar dacă cunoști pe cine trebuie și ești dispus să cheltui cu nemiluita pentru acest accesoriu extravagant.

Accesorii vs. proceduri

Gențile Birkin au ajuns să se vândă, pe piața de produse de lux la mâna a doua, cu zeci de mii de euro sau dolari și sunt cel mai râvnit produs de lux din lumea modei, se pare. Birkin-ul este simbolul opulenței absolute.

Se pare că, exact așa cum oamenii sunt dispuși să-și folosească toate relațiile și o grămadă de bani pentru a-și achiziționa o poșetă Birkin, la fel sunt dispuși să facă orice pentru a ajunge pe lista de așteptare a doctorului Neinstein, pentru a obține o consulație și-a beneficia ulterior de setul lui de operații estetice de mare succes.

foto - Shutterstock



Recente

Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg