Cum fac cazinourile bani?

Cazinourile de renume obțin profituri din mai multe tipuri de activități diferite, inclusiv rezervări la hotel și meniuri extravagante, pe lângă diversele activități de jocuri de noroc.

image

După cum este ușor de dedus, cazinourile online nu au această posibilitate și își obțin toate profit doar din pariurile pe care jucătorii le fac. În ambele cazuri, banii obținuți de cazino vin din ceea ce este cunoscut drept avantajul casei. Acest termen se referă la procentul pe care un cazino se poate aștepta să îl obțină dintr-un anumit joc pe parcursul mai multor runde, fie că este vor de sloturi, poker sau ruleta gratis.

Pentru a înțelege avantajul casei, va trebui să înțelegi procentul de rentabilitate pentru jucător, prescurtat RTP. În timp ce RTP este procentul pe care jucătorii se pot aștepta să îl primească înapoi în medie, marginea casei este ceea ce păstrează cazinoul. Prin urmare, un joc cu un RTP de 97% înseamnă că avantajul casei pentru acel joc va fi de 3%. Pentru fiecare 100 de monede pariate la acel joc, 97 de monede vor fi date înapoi jucătorilor, în timp ce cazinoul va câștiga 3 monede, fie că vorbim de euro, dolari sau lei.

RTP este calculat pe mai multe runde de joc. Jocul va ajunge matematic să plătească RTP-ul declarat doar la un volum mare de runde de joc, din cauza variabilității câștigurilor și a pierderilor. Un joc care ar plăti întotdeauna 97 de dolari pentru fiecare 100 de dolari pariați nu ar fi deloc rentabil! Folosind generatoare de numere aleatoare, cazinourile online se asigură că rezultatele jocurilor lor sunt complet aleatorii. Acest lucru înseamnă că pentru fiecare jucător care pariază 100 de dolari, unul poate primi 500 de dolari, în timp ce altul poate să nu primească nimic.

Diferite jocuri au un procent așteptat de returnare la jucător și margini ale casei diferite. Aceste aspecte depind de cazino la cazino, precum și de furnizorii de software care au dezvoltat jocul respectiv. Jocurile de masă și sloturile online au procente RTP diferite. Sloturile online vor avea de obicei un RTP între 92-99%, în funcție de jocul pe care îl alegi. Dintre toate jocurile de masă, blackjackul are una dintre cele mai mici margini ale casei, de până la 0,5%. Deoarece aceste jocuri necesită un anumit nivel de îndemânare, este chiar posibil ca jucătorii să reducă marginea casei la zero, în funcție de cât de bine reușesc să-și implementeze strategia de joc. Acesta este motivul pentru care numărarea cărților este interzisă în mod special în cazinourile terestre, iar jucătorii care sunt prinși sunt dați afară din joc.

poker (1) jpg

Cum fac cazinourile bani din jocul de poker?

Pokerul este unul dintre puținele jocuri care pot fi jucate la cazino care nu se joacă împotriva casei, ci împotriva altor jucători. În general, este un joc de îndemânare, deoarece joci și câștigi împotriva celorlalți, mai degrabă ajutat de noroc sau de procentul de rambursare. Excepție face video pokerul, care se bazează pe RTP, la fel ca un joc de păcănele. Deci, cum fac cazinourile bani dintr-un joc în care nu există un avantaj al casei? Există mai multe modalități prin care cazinourile atrag bani prin intermediul jocurilor de poker, vom discuta despre ele în continuare.

Pot Rake. Cea mai comună metodă pe care o folosesc cazinourile pentru a face bani din jocurile de poker este pot rake-ul. Rake-ul este comisionul pe care cazinoul îl ia în funcție de mărimea potului. Cazinoul încasează acest comision doar după ce runda de pariuri a ajuns la flop și se calculează între 2-10% din pot, în funcție de locul în care joci.

Rata orară. O alternativă la pot rake este rata orară, care este percepută în intervale de la 30 de minute până la 1 oră. Această taxă se găsește de obicei la jocurile de poker cu miză mare și este folosită pentru a acoperi costurile de desfășurare a jocului de poker.

Taxe fixe. O altă alternativă la pot rake sunt taxele fixe percepute la jocurile de poker. În loc ca furnizorul de jocuri de noroc să ia un procent din pot, acesta va cere o taxă fixă, indiferent de mărimea potului.

Buy-in pentru turnee. În cazul în care cazinourile găzduiesc turnee mari de poker, acestea își pot obține profitul din preluarea unui procent din buy-in-ul turneului. În funcție de mărimea cazinoului, acest procent poate fi de la 10% până la 20% din totalul buy-in-ului. În această situație, cazinoul renunță la orice rake pe care l-ar fi perceput în timpul jocului.

image

Care este cel mai profitabil joc pentru cazino?

Nu este o surpriză faptul că cele mai profitabile jocuri pentru cazinouri sunt păcănelele. Sloturile sunt foarte simplu de jucat și nu necesită aproape niciun efort pentru a câștiga mult, motiv pentru care sunt atât de populare printre începători. Sloturile online oferă celor mai profitabile cazinouri oportunitatea de a avea parte de sute de mii de jucători prin jackpoturi progresive ridicol de mari, precum și prin alte tactici de marketing care aduc noi jucători.

Al doilea cel mai profitabil joc este jocul roata norocului, care se găsește de obicei în cazinourile terestre. Deși există doar 11%-20% șanse de câștig, acest lucru nu îi împiedică pe jucători să se implice pentru a avea șansa de a câștiga premiile uriașe în bani oferite.

Blackjack este al treilea cel mai mare generator de bani pentru cazinourile online. Blackjackul online se joacă împotriva altor jucători, precum și împotriva casei, unde există un avantaj al casei de 2%. Avantajul casei este modul în care cazinoul câștigă bani și este influențat de o serie de factori, inclusiv de regulile mesei, precum și de ordinea de joc. Cu îndemânarea și strategia potrivite, acest avantaj al casei poate fi de doar 0,5%. Din fericire pentru cazinouri, nu există prea mulți jucători care să știe exact cum să joace blackjack în așa măsură încât avantajul casei să fie atât de mic, motiv pentru care acesta rămâne unul dintre cele mai mari generatoare de bani pentru cazinouri.

Bonusuri de cazino

Cazinourile online oferă de obicei jucătorilor noi un bonus la înscriere sau la depunere. Deși acest beneficiu poate părea ca oferirea de bani gratis pentru jucători, cazinourile au anumiți termeni și condiții pentru a se asigura că rămân întotdeauna pe plus. 

Un bonus la depunere reprezintă o sumă de bani oferită de cazino atunci când faci o depunere. Pentru a se asigura că jucătorii nu retrag pur și simplu acești bani, cazinourile impun anumite cerințe de pariere. Pentru a retrage câștigurile, jucătorii trebuie să satisfacă mai întâi cerința de pariere. De exemplu, pentru a retrage un bonus de cazino de 50 de Ron cu o cerință de pariere de 25x, ți se va cere să plasezi mai întâi 1250 de ron în pariuri. Există, de asemenea, de obicei, o limită de timp pentru a îndeplini cerința de pariere. 

Bonusurile de bun venit, în special bonusul fără depunere, aduc mulți clienți noi la un cazinou. În cele din urmă, acest lucru creează mai multe venituri decât pierderi prin intermediul bonusului. Cu cerințele de pariere, cazinourile se asigură că jucătorii aduc bani reali. Programele VIP sunt o altă sursă mare de venit pentru cazinourile online, deoarece se asigură că jucătorii continuă să joace jocurile lor preferate cu așteptarea unei recompense în viitor.

Concluzie

Cazinourile au oferit, de-a lungul timpului, multe câștiguri mari jucătorilor. Cu toate acestea, scopul oricărui cazino este de a obține profit. Un oraș bazat pe jocuri de noroc precum Las Vegas nu apare de nicăieri, ci au la bază afaceri profitabile. Cu toate acestea, nu ar trebui să-ți faci griji cu privire la marginea casei sau la alte aspecte. Pariază întotdeauna la cazinouri licențiate, joacă responsabil și bucură-te de adrenalina oferită de jocurile de noroc!Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg