De ce atât de mulți mormoni devin... influenceri. Un fost membru al bisericii explică

Alyssa Grenfell, de 31 de ani, este un fost membru al sectei religioase care știe toate dedesubturile din sistem și face dezvăluiri uluitoare despre mormoni.

image

Alyssa a crescut într-o familie extrem de strictă, de care s-a distanțat înainte de-a împlini 30 de ani – s-a mutat din Utah în New York, în 2017, și de-atunci duce o viață pe placul ei. Și vorbește adesea despre trecutul pe care l-a lăsat în urmă...

Recent, fostul membru al bisericii a dezvăluit pe YouTube motivul pentru care atât de mulți mormoni devin mari senzații pe rețelele sociale. Ea explică cum biserica „sponsorizează influenceri prin călătorii și mese” pentru simplul motiv de a atrage atenția asupra cuvântului „mormon”.

„Unul dintre motivele existenței acestui fenomen e că fetele care fac parte din sectă țin jurnal”, a declarat cea care a atras atenția asupra unui aspect important – mai toate femeile mormone au aceeași înfățișare, sunt albe și blonde, reprezentând femeia ideală.

„Totuși, nu există atâția mormoni online pentru că știu să țină un jurnal, ci pentru că au în spate o biserică cu milioane de dolari investite în influenceri. Biserica sponsorizează influenceri cu deplasări și mese , nu cu bani. Așa îi condiționează pe aceștia să nu părăsească vreodată biserica și să nu o vorbească de rău”, a conchis fosta membră a bisericii.

„Le asigură transportul cu avionul unor influențeri la evenimente private, plătesc cazarea și mâncarea pentru ei, dar nu îi plătesc cu bani jos pentru conținutul postărilor lor”, a continuat Alyssa să povestească. Mormonii nu vor să se afle că sponsorizează influenceri pentru că cei care cotizează secta nu s-ar bucura deloc să știe că plătesc niște vedete online.

„Biserica plătește la Google ca să se asigure că urmăritorii acestor influenceri văd o reclamă despre biserica mormonă. Prețul pe click pentru termenul mormon e de 24,71 dolari”, a dezvăluit aceasta. Interesant e că, astfel, influențerii din Utah câștigă dublu față de starurile online din New York și Los Angeles.

foto - Shutterstock



Recente

Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg