„Influencerul lui Dumnezeu” urmează să devină „Sfântul Internetului”!

Născut la Londra și crescut la Milano, Carlo Acutis a murit la 15 ani, însă, în scurta lui viață, a susținut biserica cum a putut mai bine. Iar acum, port-mortem, e răsplătit pentru eforturile lui.

image

Carlo Acutis ar fi primul milenial care ar fi santificat după ce însuși Papa Francisc a decis că ar merita asemenea onoare după ce a realizat două miracole. Tânărul s-a stins din viață în 2006, din cauza leucemiei, însă, după moartea lui, nu l-a uitat nimeni, nici biserica pe care a slujit-o, nici cei care l-au ascultat „predicând”.

În scurta sa viață, s-a ocupat de site-ul parohiei sale, apoi a început să lucreze la o academie de la Vatican. Reuters ne informează că, după ce Suveranul Pontif s-a întâlnit cu șeful departamentului de numire a sfinților de la Vatican, Marcello Semeraro, a luat decizia de a-l face sfânt pe tânărul care a dus cuvântul lui Dumnezeu mai departe, chiar și în spațiul online.

„Influencerul lui Dumnezeu” a fost a fost beatificat în 2020 după ce o primă minune i-a fost atribuită. Atribuirea unui al doilea miracol înseamnă că acum poate fi recunoscut drept sfânt. Adică poate fi sanctificat oficial de Biserica Catolică, dar încă nu se știe când va avea loc acest lucru, Vaticanul nu a precizat data exactă.

Reuters susține că santificarea adolescentului care a dus cuvântul lui Dumnezeu mai departe poate avea loc anul viitor, fiind Anul Jubiliar 2025 al Bisericii Catolice.

image

„Sunt fericit să mor pentru că mi-am trăit viața fără să irosesc nici măcar un minut din ea, făcând lucruri care nu i-ar fi plăcut lui Dumnezeu”, susține presa străină că le-ar fi spus Carlo părinților săi înainte să moară.

Indiferent că va deveni sau nu „Sfântul internetului”, după cum îi numesc unii, Carlo Acutis a fost un exemplu de adolescent, care a căutat să-și ducă scurta viață în concordanță cu învățăturile Celui de Sus și nu tentat, în stânga și în dreapta, de „păcatele” de care suntem înconjurați.

foto - ShutterstockRecente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg