Și-a întâlnit soția în biserică și se roagă în fiecare zi. Despre ce actor e vorba?

A avut o tinerețe tumultuoasă, care l-a băgat chiar și după gratii, însă, de ceva vreme, l-a găsit pe Dumnezeu și este un familist convins. Ce actor de la Hollywood a devenit religios?

image

Căsătorit cu un fost model de top, vedeta de la Hollywood are patru copii și o carieră fulminantă în momentul de față. Dar viața actorului n-a fost tot timpul atât de liniștită și împlinită ca acum. Despre cine este vorba?

Despre Mark Wahlberg, care este însurat cu Rhea Durham și are patru copii cu ea, pe Brendan, Grace, Ella și Michael. Durham a fost „îngeraș” Victoria’s Secret în 2000 și 2001, an în care l-a și întânit pe viitorul tată al copiilor ei.

„Am întrebat-o dacă vrea să iasă în oraș cu mine și a acceptat”, a dezvăluit actorul care s-a întâmplat să se afle în New York tocmai când Rhea pășea pe podium la Fashion Week New York. „Am întrebat-o dacă vrea să meargă cu mine la biserică a doua zi și a acceptat și asta. Așa că asta a fost prima noastră întâlnire amoroasă – la catedrala St. Patrick din New York. Am știut din prima că ea era aleasa mea, dar a trebuit să mă asigur că și eu eram omul care-mi doream să fiu…”, a dezvăluit vedeta în People.

Mark își dorea să scape de trecutul complicat atunci când a întâlnit-o pe Rhea, la 29 de ani, să-și transforme viața radical. La 16 ani ajunsese după gratii, iar fata pe care o iubea atunci n-a vrut să-l aștepte să-și ispășească sentința, așa că nu avea mare încredere în reprezentantele sexului frumos atunci când s-a îndrăgostit de faimosul topmodel.

image

„Încerc să fiu un tată cât mai bun”, spune acum plin de încredere actorul. „Ceea ce fac zilnic e să mă rog să fiu un bun slujitor al Domnului, un bun tată și soț bun”, continuă Mark Wahlberg pe același ton optimist.  

Se pare că a reușit ceea ce și-a propus superstarul hollywoodian, pentru că actorul și modelul și-au unit destinele în 2009, după opt ani de relație și patru copii împreună. „Eram ca un cuplu căsătorit oricum chiar și înainte de-a ajunge la altar, dar am vrut să ne oficializăm totuși relația. Nu s-a schimbat nimic după ce am devenit soț și soție”, dezvăluie vedeta.

Foto - ShutterstockRecente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg