Descoperă noua identitate vizuală FERRATUM

1 78386 original jpg jpeg

În interiorul multora dintre noi, există acel sentiment că o altă viaţă aşteaptă să fie trăită - cea pe care trebuie, de fapt, să o trăim. La Ferratum ne propunem să depăşim decalajul dintre vieţile pe care le visăm şi vieţile pe care le avem, pentru a ajuta visele să devină realitate şi pentru a face imposibilul să devină posibil.

Suntem deosebit de bucuroşi să anunţăm recenta lansare a noii noastre identităţi de brand ce reprezintă mai mult decât un simplu facelift - este o redare vizuală a angajamentului nostru de a încuraja şi de a permite oamenilor să realizeze ceea ce contează cel mai mult în viaţa lor.

Am simţit că era momentul oportun să facem schimbarea atât pentru a accentua acest angajament cât şi pentru faptul că noi, cei de la Ferratum, nu credem în bănci. Cel putin nu în sensul tradiţional. Credem în tehnologia financiară care este mobilă, fără frontiere şi, desigur, uşor de utilizat. 

Fiind un furnizor internaţional de servicii financiare mobile şi un pionier în domeniul tehnologiei financiare, Ferratum oferă încă din anul 2005 soluţii rapide, simple şi inovatoare. 

Ferratum oferă credite pentru cei cu #initiativa – pentru cei ce vor să mute munţii din loc, pentru aventurieri, pentru exploratori, pentru cei care înoată împotriva valului şi pentru cei care dansează în ritmul propriu. 

De la împrumuturile rapide, oferite în aceeaşi zi, la împrumuturile flexibile pentru nevoi pe termen lung, soluţiile noastre financiare mobile sunt concepute în aşa fel încât să permită oamenilor să acţioneze pe baza inspiraţiei lor şi să-i determine să-şi ia viaţa în piept. 

La Ferratum, am creat produsele în aşa fel încât să îţi poţi permite să spui mai des cuvântul “da” în viaţa de zi cu zi, să te ajute în căutarea ta permanentă şi să ajungi să-ţi atingi obiectivele propuse. 

Fie că ai nevoie de soluţii pentru a accepta o oportunitate de nerefuzat, pentru a realiza câţiva paşi în plus pe drumul stabilit, pentru a gestiona fluxul de numerar al unei afaceri sau pentru urgenţe financiare de moment, noi suntem mereu aici să ne asigurăm că iei cea mai bună decizie pentru tine. 

Accesează website-ul Ferratum şi descoperă noua noastră identitate. 

Deci, cum te putem ajuta să ajungi acolo unde trebuie să mergi şi să fii cine ai fi vrut să fii? La Ferratum, visul tău te aşteaptă. 

ferratum money png png


Recente

robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg