Dimitri Vegas & Like Mike, Claptone, ATB, Chico Rose ȘI Kungs urcă pe Mainstage-ul Festivalului Untold în această vară

Peste 200 de artiști naționali și internaționali de top vin în premieră în România sau revin la unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, Untold.

image

Dimitri Vegas & Like Mike, Claptone, ATB, Chico Rose, Kungs, Bassjackers, Tim Hox și Gryffin urcă pe mainstage-ul festivalului UNTOLD în această vară.

DJ-i și producători de top la nivel mondial, aceștia completează lista artiștilor care vor face magie pe cea mai mare scenă a festivalului. Peste 200 de artiști naționali și internaționali de renume sunt parte din a șaptea poveste UNTOLD, la care sunt așteptați zeci de mii de fani din întreaga lume, între 4 și 7 august, în Cluj-Napoca.

Dimitri Vegas & Like Mike, îndrăgiți pentru show-urile lor pline de energie și pentru celebrul crowd control, revin pe Cluj Arena, unde se simt ca acasă, cu cele mai noi mixuri și piese proprii. Unul dintre cei mai longevivi artiști de muzică trance, DJ-ul și producătorul german ATB revine pe scena principală a festivalului UNTOLD, acolo unde a urcat pentru prima dată la ediția de debut a festivalului, în 2015. Line-up-ul scenei principale de la UNTOLD este întregit și de DJ-ul francez Kungs, cunoscut pentru mixurile sale cu influențe disco.

Organizatorii UNTOLD aduc și în acest an artiști celebri în premieră în România. Anne-Marie, J Balvin, Major Lazer și Above & Beyond vin în curând pe stadionul Cluj Arena. Mainstage-ul festivalului marchează și alte premiere precum superstarul techno Paul Kalkbrenner, raperul fenomen G-Eazy, DJ-ul și producătorul german Claptone și multi-talentatul artist francez FJK (Fresh Kiwi Juice).

The Myth, The Man, The Mask sunt atributele din spatele personajului legendar, germanul Claptone, care fascinează o lume întreagă. Cinci ani la rând a fost votat ,,highest house DJ” în Top 100 DJ Mag. Este un maestru al producțiilor house și un DJ talentat, iar în această vară aduce show-ul său unic Masquarade pe mainstage-ul UNTOLD.

Regele muzicii electronice, David Guetta revine cu un spectacol unic, iar partenerul său Morten, DJ-ul și producătorul cu care a creat fenomenul Future Rave, va face pentru prima oară istorie la UNTOLD.

Citește și Rapperul Tyga vine la Neversea. Line-up-ul complet pentru cel mai mare festival de pe o plajă din Europa

După o pauză de patru ani, Hardwell revine pe scena mondială a muzicii electronice. UNTOLD este unul din cele 4 mari festivaluri de pe glob pe care artistul le-a ales pentru turneul său, primul după această pauză, care l-a marcat și schimbat ca om și ca artist. Noua sa muzică va fi ascultată în această vară pe stadionul Cluj Arena.

Superstarul Kygo, Don Diablo, Alok, Oliver Heldens, Tujamo și Vini Vici pregătesc cele mai bune piese pentru a întreține publicul de la mainstage în această vară.

J Balvin, regele reggaetonului modern, este primul artist latino care cântă la UNTOLD. Câștigător a trei premii Grammy, Balvin are melodii cu miliarde de vizualizări și ascultări pe platformele online de muzică, iar în această vară, hituri precum Tranquilla, Mi gente, Ay Vamos și multe altele se vor auzi live pe stadionul Cluj Arena.

Alături de nume consacrate la nivel internațional, pe scena principală a festivalului UNTOLD vor urca și artiști români îndrăgiți de fani. Dirty Nano, Manuel Riva, Pascal Junior și Partydul Kiss Fm vor face show-uri pe Cluj Arena.

Andreea Esca & Otravă, Andi Moisescu, Marius Onuc B2B Just 2 vor pune muzică la scena Time. Artistele internaționale Anna Tur, Kasia și Simina Grigoriu aduc noaptea amprentele lor unice de techno și tech-house pe aceeași scenă. Zeci de artiști din România și din străinătate sunt capete de afiș la scena unde timpul se oprește în loc.

Casa techno a festivalului UNTOLD, scena Galaxy, le va găzdui pe artistele Amelie Lens, Anfisa Letyago și Ann Clue, alături de Boris Brejcha, Maceo Plex, Mathame, Richie Hawtin, Stephan Bodzin Live, Tale of Us, Jamie Jones B2B Loco Dice și mulți alți DJ-i din underground.

Fenomenul trap românesc va fi prezent la scena Alchemy, cu Ian, Killa Fonic, Azteca, Rava, AlbertNbn, Arkanian x Azrael Golden x Zannidache, YnY Sebi, Rava, Connect-R & Johny Romano și MarKo Glass ft. Bvcovia. Tot pe scena Alchemy urcă artiști din lumea rap, hip-hop, liquid, drum&bass și dubstep, printre care Borgore, Deliric X Silent Strike with Muse Orchestra, Dub FX & Woodnote, Grasu XXL & Guess Who, L'Entourloop, Macanache, Malaa, Nane, Netsky, Noisia (DJ Set), Princess Nokia și Sub Focus B2B Wilkinson ft. ID & Ad-Apt.

Jan Blomqvist, Hernan Cattaneo, Sebastien Leger, Audiofly, Damian Lazarus, Day Dreamers (Marwan, Woodnote, Dub FX), Marwan, Pandhora Live și Raresh sunt o parte dintre DJ-ii și producătorii care pun muzică pe scena Daydreaming.

Ferry Corsten, Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, Markus Schulz și zeci de artiști români și internaționali din lumea trance vor urca pe scena reprezentativă a acestui gen muzical, scena Fortune.

Programul artiștilor pe ore, pentru toate cele 4 zile și 4 nopți de festival, va fi anunțat în curând. Biletele de o zi și abonamentele sunt disponibile online pe untold.com.

A șaptea ediție a festivalului UNTOLD are loc între 4 și 7 august, în Cluj-Napoca.



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg