Finala „Insula Iubirii‟– Evenimentul pe care nu vrei să-l ratezi la Berăria H

Dacă ai urmărit cu interes și stupoare fiecare sezon din „Insula Iubirii‟, atunci trebuie să știi că finala sezonului 8 se apropie și va fi ceva de neuitat. Pe 28 august, la Berăria H, ai ocazia să urmărești live momentul în care se decide soarta cuplurilor, într-un eveniment care promite să fie epic.

image

Și nu e tot – la eveniment vor fi prezenți Radu Vâlcan, gazda emisiunii, și toate ispitele care au pus la încercare fidelitatea concurenților. Va fi o seară plină de suspans, așa că pregătește-te pentru twist-uri neașteptate și momente intense!

Interesul pentru această finală a fost uriaș, dovadă că biletele din presale s-au epuizat în doar 30 de minute! În total, peste 1.600 de bilete au fost vândute în prima zi, dar încă mai ai șanse să îți rezervi locul pe yellowtickets.ro și livetickets.ro.

Citește și: Cristina, de la Insula Iubirii, înfruntă adevărul Diandrei, ispita: „Nu sunt pregatită‟

Dacă vrei să fii acolo, să trăiești emoția live și să vezi ce se întâmplă când luminile se sting, nu mai aștepta – biletele dispar rapid! Finala „Insula Iubirii‟ nu e doar un show, e un eveniment de care vei povesti mult timp de acum încolo!

image

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul, pentru că deja îi putem spune aşa, Insula Iubirii. Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim-plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă, aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum. Astfel că, pe 28 august, îi invităm pe cei care au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor în acest sezon, să vizionăm împreună finala sezonului!‟, dezvăluie Radu Vâlcan.

Acest sezon a fost mai mult decât un simplu show TV – a devenit un adevărat fenomen cultural. Replici memorabile ale concurenților și ispitelor au fost transformate în tricouri, bijuterii, odorizante auto și chiar tatuaje temporare. Rețelele de socializare au fost invadate de meme-uri, postări și clipuri inspirate din „Insula Iubirii”, adunând milioane de vizualizări. Chiar și artiști precum ADDA, Connect-R, Emilian, Ioana State și Laura Giurcanu au fost captivați de acest fenomen, reacționând pe conturile lor de social media. Ioana State, de exemplu, și-a deschis show-ul de stand-up cu melodia „Shine bright like a diamond”, iar publicul a fost în extaz. Fenomenul a inspirat chiar și o piesă semnată de Jimmy Dub.

În cifrele de audiență, „Insula Iubirii‟ a fost lider de piață încă de la lansare, iar finala promite să fie un eveniment pe care nu vrei să-l ratezi. Dacă vrei să simți emoția finalului alături de prieteni și să trăiești intens momentul bonfire-ului final, poți să-ți achiziționezi biletele de pe yellowtickets.ro sau livetickets.ro.

Acest eveniment nu este doar despre a viziona o finală, ci despre a face parte dintr-o experiență colectivă, un fenomen care a redefinit televiziunea de realitate în România.

@Antena 1

Editor: Raluca Toma



Recente

Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg
Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg