FOTO S-a măritat Ioana D’Arc a Ucrainei! Lunetista și-a cunoscut soțul pe front

Cu o mitralieră lângă ea, Evhenia Emerald este imaginea perfectă a rezistenței chiar și în ziua nunții ei. Lunetista de 31 de ani este cunoscută ca Ioana D’Arc a Ucrainei pentru simplul fapt că îți apără țara cu prețul vieții și se luptă cu inamicul rus în încercarea de-a ieși învingătoare de fiecare dată.

image

Fericită până peste măsură, Emerald și-a găsit jumătatea și și-a unit destinul cu sufletul ei pereche. Însă n-a uitat de datoria pe care simte că o are pentru țara natală și a organizat ceremonia nupțială în pădure, unde ea și camarazii ei își servesc țara.

Mirele a fost soldatul Evheniy Stypaniuk, care i-a spus „Da!” frumoasei luptătoare într-o ceremonie inediată. Cuplul s-a căsătorit în pădurea Kharkiv în ziua de vineri, când a avut loc o sărbătoare specială – Ziua Apărătorilor, care aduce un omagiu veteranilor militari din Ucraina.

Mireasa a postat mai multe imagini din ziua cea mare pe pagina ei de Instagram și, astfel, o putem admira într-o rochie albă decucată pe picior și cu un decolteu generos. Emerald a pozat în rochia albă, dar cu arma la picior și geaca de camuflaj a proaspătului ei soț.

Buchetul miresei a fost făcut din spice de grâu și nu din flori, cum e tradițional. „Astăzi am devenit soția unui militar”, a scris ea încântată pe rețelele sociale. „Nici nu-mi puteam imagina o nuntă mai frumoasă!”.

Cei doi militari s-au îndrăgostit unul de altul la scurt timp după ce începuse războiul, în februarie 2022, și s-au logodit în august același an. Emerald are o fiică și era bijutier înainte de invazia rusească. „Noi înțelegem foarte bine că fiecare zi poate fi ultima noastră zi de trăit și nu dorim să ne amânăm viața”, a explicat ea decizia de-a se mărita atât de repede.

„E o zi specială!”, a ținut ea să adauge. „Vreau să-i felicit pe toți apărătorii țării. Glorie eroilor! Și vreau, în același timp, să-l sărbătoresc și pe iubitul meu, pentru că astăzi e și ziua lui de naștere. Acum cu siguranță că nu va uita niciodată ziua nunții lui!”, a glumit aceasta.

Foto - Instagram



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg