Gandalf revine? Ian McKellen, 85 de ani: „scenariul nu e scris. Ar trebui să se grăbească!‟

Ian McKellen își dorește să revină în pielea legendarului Gandalf în noile filme „Lord of the Rings‟, dar actorul britanic de 85 de ani are un mesaj pentru producători: „Ar trebui să se grăbească!‟.

image

După ce a suferit o cădere pe scenă în timpul unei reprezentații recente, McKellen a decis să își ia restul anului liber pentru a se recupera. Incidentul l-a lăsat „slăbit fizic‟, dar chiar și așa, actorul rămâne entuziasmat de ideea unei noi aventuri în lumea fascinantă a Pământului de Mijloc.

McKellen, care a adus la viață personajul lui Gandalf în cele șase filme din franciza „Lord of the Rings‟ și „Hobbitul‟, a dezvăluit că ar fi încântat să revină în rolul îndrăgitului vrăjitor. Acum că regizorul Peter Jackson se întoarce pentru a produce două noi filme inspirate de operele lui J.R.R. Tolkien, există speranțe că McKellen va fi din nou pe ecran alături de prietenii săi.

Citește și: Hobiţii, micii supereroi din Trilogia „Stăpânul Inelelor‟, au existat cu adevărat?

„Mi s-a spus că vor fi mai multe filme și că Gandalf va fi implicat. Speră că eu voi juca acest rol‟, a declarat McKellen într-un interviu recent, unul dintre primele sale după accidentul suferit pe scena Teatrului Noël Coward din Londra.

Acceptă rolul, dacă va fi în viață

Deși nu are prea multe informații despre noile producții, McKellen a auzit că scenariul „nu este încă finalizat, deci ar trebui să se grăbească!‟, a glumit el.

Înainte de acest interviu, actorul a mărturisit că ar accepta să revină în rolul lui Gandalf doar „dacă voi fi în viață,‟ subliniind astfel cât de importantă este sănătatea sa.

Vezi și: Orcii din „Stăpânul Inelului‟, creaţi după chipul lui Harvey Weinstein, producătorul hollywoodian acuzat de hărţuire sexuală

În timp ce McKellen se recuperează și își reîncarcă bateriile, fanii LOTR se bucură de alte vești din universul Tolkien. Recent, Dominic Monaghan a postat pe Instagram o fotografie emoționantă alături de colegii săi Elijah Wood și Billy Boyd, marcând o reuniune specială a actorilor care au dat viață hobbiților în trilogia originală.

@imdb

Editor: Raluca Toma



Recente

shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg