Genţi la modă în 2019. Cinci modele cu care nu vei da greş în acest an

Genţi la modă în 2019 jpeg

Genţile la modă în 2019 sunt un amestec de tendinţe din sezoanele trecute, care primesc noi caracteristici, alături de produse noi. Din sezonul trecut se păstrează borsetele şi genţile din paie. În lumina reflectoarelor reapar genţile clasice, de culoare neagră, dar şi genţile bucket.

Iată care sunt cele 5 tipuri de genţi care se poartă în 2019:

1. Borseta

Genţile tip borsetă au revenit în tendinţe încă de anul trecut. Le-am văzut peste tot, în diverse combinaţii, purtate atât la brâu, cât şi pe o parte. Aşadar, dacă ai şi tu una, păstreaz-o. Acest trend este aici să rămână pentru încă un an.

În 2019, borsetele primesc însă un update şi devin mai rafinate ca niciodată. Aşadar, acestea pot fi purtate chiar şi la ţinute ultra feminine. Curelele sunt înlocuite cu lanţuri, iar stilul sporty se transformă în elegant. Rămân în tendinţe cele negre, însă albul ia avânt. Aşa că nu te sfii să porţi o geantă tip borsetă albă.

geanta tip borseta jpg jpeg

2. Geanta midi clasică

Geanta midi de culoare neagră nu se demodează niciodată. Este o piesă clasică pe care orice femeie cu stil ar trebui să o deţină. Deşi o asociezi cu stilul office, aceasta va deveni piesa de rezistenţa a oricărei ţinute în acest sezon.

Citeşte şi: Cum să ai grijă de o geantă din piele naturală

Chic şi elegantă, se potriveşte cu ţinutele rafinate şi classy. Investiţia într-o geantă de acest tip înseamnă o investiţie în stilul tău personal pentru mulţi ani înainte, deoarece negrul se potriveşte pentru orice vârstă. 

geanta neagra jpg jpeg

3. În 2019 se poartă genţile din paie 

În 2019, genţile de paie au fost un accesoriu de plajă must-have. Acestea se păstrează în tendinţe şi în acest an, însă sub altă formă. Genţile de paie sunt oversized şi cu franjuri - chiar şi până la glezne.

Genţile de paie aduc cu ele acea atitudine lipsită de griji, tipică verii. Aşadar, poart-o cu tine peste tot, nu doar la plajă. 

genti la moda in 2019 jpg jpeg

4. Genţile supradimensionate

Veste bună! În 2019 se poartă genţile mari. Chiar foarte mari! Arunci în ea tot ce ai nevoie şi eşti gata! 

Fie că optezi pentru un model casual, aşa cum au fost cele din prezentările Tom Ford, fie că preferi varianta mai elegantă, un lucru e sigur: nu vei mai fi nevoită niciodată să renunţi la lucrurile de care ai nevoie în timpul zilei şi vei fi astfel mereu pregătită pentru orice situaţie neprevăzută. Şi, desigur, vei rămâne up-to-date cu trendurile.

3njn8318eqb jpg jpeg

5. Bucket bags sau genţile cu închidere pe şnur

O altă formă de geantă care va fi foarte purtată în sezonul următor este cea de tip bucket, în formă de coşuleţ sau găletuşă. Deoarece forma ei este suficient de neobişnuită, poţi opta pentru culori clasice precum maro, bej sau bleumarin. 

Genţile tip sac, care, în loc de încuietori clasice, se închid prin strângerea unui şnur pot fi sporty, pot fi glamorous şi pot vira chiar şi înspre un look boho.

genti bucket jpg jpeg

Sursă: vogue.comRecente

The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld  Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png