Gravida de 48 de ani, Hilary Swank, se pregătește de Crăciun!

Actrița de la Hollywood și-a decorat bradul de Crăciun în așteptarea gemenilor ei, care vor veni pe lume în primăvara anului viitor. De ce-a așteptat până la 48 de ani ca să facă copii?

image

Fericirea se vede pe chipul ei! Hilary de-abia așteaptă să-și strângă, pentru prima dată, în brațe copiii! Însă, până va deveni mamă, vedeta va petrece Crăciunul gravidă, lucru care o bucură nespus.

Swank și-a arătat abdomenul proeminent în ultima sa postare de pe Instagram, unde stă din profil în timp ce pune ultimele globuri în brad. „Tot ce-mi doresc de Crăciun... sunteți voi, bebelușilor!”, a comentat, plină de umor, actrița de 48 de ani.

Mai multe vedete i-au transmis câștigătoarei premiului Oscar toate urările lor de bine în pragul sărbătorilor de iarnă. Mariah Carey și Sharon Stone s-au numărat printre vedetele care s-au arătat extrem de bucuroase pentru Hilary, care-și va îndeplini visul de-a deveni mamă la o vârstă deloc fragedă.

Actrița gravidă sărbătorește, de asemenea, și nominalizarea sa la Globurile de Aur, pentru „Cea mai bună actriță dintr-un serial TV”. Alături de doi dintre cățeii ei, Swank a apărut în fotografia care a furori pe internet. Instantaneul a fost făcut în casa ecologică a actriței și a soțului ei, Philip Schneider, din Colorado, pe care chiar acesta a construit-o și care a apărut în revista de specialitate Architectural Digest.

image

Hilary Philip – cum este ea trecută în acte – a anunțat că ea și partenerul ei de viață așteaptă să devină părinții unor gemeni pe 5 octombrie 2022. Cei doi sunt căsătoriți din 2018 și gemenii vor fi primii lor copii. Vedeta din filmul „Million Dollar Baby” a dezvăluit că data la care va naște este aceeași cu ziua de naștere a răposatului ei tată, adică pe 16 aprilie 2023.

Swank a dezvăluit de ce a așteptat ea atât de mult până să facă copii: „Mă preocupa cariera și nu aveam oricum relația amoroasă potrivită pentru așa ceva... până acum patru ani, când totul a mers lin”, a declarat aceasta în Extra. „E ceva la care mă gândesc de mică. Ceva ce mi-am dorit, așa că e atât de bine să fiu în situația în care să mi se întâmple asta, să fiu gravidă!”, a conchis actrița.

image

Naștere ușoară, Hilary Swank!

Foto - InstagramRecente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg