Gravida de 48 de ani, Hilary Swank, se pregătește de Crăciun!

Actrița de la Hollywood și-a decorat bradul de Crăciun în așteptarea gemenilor ei, care vor veni pe lume în primăvara anului viitor. De ce-a așteptat până la 48 de ani ca să facă copii?

image

Fericirea se vede pe chipul ei! Hilary de-abia așteaptă să-și strângă, pentru prima dată, în brațe copiii! Însă, până va deveni mamă, vedeta va petrece Crăciunul gravidă, lucru care o bucură nespus.

Swank și-a arătat abdomenul proeminent în ultima sa postare de pe Instagram, unde stă din profil în timp ce pune ultimele globuri în brad. „Tot ce-mi doresc de Crăciun... sunteți voi, bebelușilor!”, a comentat, plină de umor, actrița de 48 de ani.

Mai multe vedete i-au transmis câștigătoarei premiului Oscar toate urările lor de bine în pragul sărbătorilor de iarnă. Mariah Carey și Sharon Stone s-au numărat printre vedetele care s-au arătat extrem de bucuroase pentru Hilary, care-și va îndeplini visul de-a deveni mamă la o vârstă deloc fragedă.

Actrița gravidă sărbătorește, de asemenea, și nominalizarea sa la Globurile de Aur, pentru „Cea mai bună actriță dintr-un serial TV”. Alături de doi dintre cățeii ei, Swank a apărut în fotografia care a furori pe internet. Instantaneul a fost făcut în casa ecologică a actriței și a soțului ei, Philip Schneider, din Colorado, pe care chiar acesta a construit-o și care a apărut în revista de specialitate Architectural Digest.

image

Hilary Philip – cum este ea trecută în acte – a anunțat că ea și partenerul ei de viață așteaptă să devină părinții unor gemeni pe 5 octombrie 2022. Cei doi sunt căsătoriți din 2018 și gemenii vor fi primii lor copii. Vedeta din filmul „Million Dollar Baby” a dezvăluit că data la care va naște este aceeași cu ziua de naștere a răposatului ei tată, adică pe 16 aprilie 2023.

Swank a dezvăluit de ce a așteptat ea atât de mult până să facă copii: „Mă preocupa cariera și nu aveam oricum relația amoroasă potrivită pentru așa ceva... până acum patru ani, când totul a mers lin”, a declarat aceasta în Extra. „E ceva la care mă gândesc de mică. Ceva ce mi-am dorit, așa că e atât de bine să fiu în situația în care să mi se întâmple asta, să fiu gravidă!”, a conchis actrița.

image

Naștere ușoară, Hilary Swank!

Foto - Instagram



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg