Hai România! Susţine Naţionala de Fotbal Feminin!

Echipa de fotbal feminin a României întâlneşte azi reprezentativa feminină a Kazahstanului în cadrul preliminariilor pentru WEURO 2025. Meciul va începe la ora 19:00 și poate fi urmărit în direct pe FRF.TV și DigiSport 1!

image

Casele de bilete ale Stadionului CNS „Arcul de Triumf” sunt deschise! Prețul unui bilet la tribune este de 10 lei, iar copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în toate zonele stadionului. Online, biletele sunt disponbile aici!

În prezent, în România sunt peste 100.000 de fete şi femei înrolate în cluburi mixte și feminine, iar Naţionala Feminină de Fotbal ocupă locul 45 în clasamentul FIFA. La începuturi, în iunie 1990, erau circa 330 de practicante. Jucătoarele au crescut numeric, dar mai au loc să crească și calitatea fotbalului. Nu singure, ci cu toată susținerea celor dragi lor pe care îşi propune să-i aducă în atenţia tuturor cea de-a doua campanie pentru normalizarea susţinerii femeilor în fotbal lansată recent de Naţionala Feminină de Fotbal.

Pe 9 aprilie 2024, echipa României de Fotbal Feminin întâlneşte Kazahstan, în primul meci pe care tricolorele îl dispută pe teren propriu în preliminariile #WEURO2025. Pe 31 mai, urmează partida cu Bulgaria, iar pe 16 iulie, jucătoarele noastre vor înfrunta Armenia. Fetele noastre vin după o victorie decisivă de care s-au bucurat pe 5 aprilie, când au învins Armenia cu 5-0.

image

Cu fiecare ieșire a lor pe gazon, fotbalul şi societatea românească, în general, au devenit locuri mai incluzive pentru noi, toți. Descoperă aici mai multe despre cele 27 de fotbaliste care inspiră fetele din România să-și urmeze visul, oriunde le-ar chema! Sunt activiste, luptătoare full-time, campioane, golghetere, eleve, studente, fiice, mame, soții, noi speranțe sau veterane, angajate în imobiliare sau chiar în armată, aspirând să devină lideri de opinie, antrenoare, una dintre ele chiar pompier.

image

Susţine-le pentru a învinge!

Povestea calificării către WEURO 2025 a început cu cei care le-au inspirat şi ajutat pe jucătoare încă de la prima pasă şi continuă cu tine, în tribune.

image

Vino pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti pentru a susţine Naţionala Feminină! Ia-ți bilet  de pe bilete.frf.ro, încurajează-le pe jucătoare de la primul până la ultimul fluier și fii parte din povestea lor către WEURO 2025. Şi de susținerea ta depinde transformarea fetelor în modele de emancipare socială!

image

Dacă nu poți fi în tribune la meciul naționalei feminine, nu uita că partida poate fi urmărită în direct și pe FRF.TV și DigiSport 1.

Citește și: Fotbalul feminin este acum un fenomen global

Ghicește scorul meciului România - Kazahstan și intră în cursa pentru un tricou de joc semnat de tricolore! Intră în aplicația Fan Arena by FRF, mergi la “Predicții” în secțiunea “Peluza Tricoloră” din aplicație și scrie care crezi că va fi scorul final al partidei din preliminariile WEURO 2025, programată marți, 9 aprilie, de la ora 19:00. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre toți cei care oferă scorul corect. Te poți înscrie până marți, 9 aprilie, ora 18:59. Descarcă aplicația din App Store sau Google Play și fă-ți cont gratuit sau loghează-te cu un cont activ FRF.tv 👉 bit.ly/Fan-Arena

FOTO: Naționala României de Fotbal Feminin



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg