Mercur e Retrograd până pe 27 august! Cum îl oprești să nu-ți distrugă viața

Mercur e Retrograd și așa va fi până pe 27 august! Ce să facem ca să nu ne dăm viața peste cap din cauza lui?

image

Dacă îți pierzi cheile, te cerți din senin cu cei dragi sau îți reiei relația cu un fost iubit… e totul scris în stele! S-au aliniat toate planetele și te-au determinat să faci asta. Ce se întâmplă mai exact?

Mercur se învânte mai repede în jurul Soarelui decât Pământul și, în toată această mișcare rapidă, se creează o iluzie optică despre care astrologii ne atenționează categoric. De ce? Pentru că tocmai această mișcare a planetelor ne influențează nouă fiecare aspect al vieții.

În mod normal, Mercur reprezintă comunicarea în toate formele ei, de la ascultat, la învățat și negociat. Este „stăpân”, de asemenea, peste contracte, înțelegeri legale și codurile din calculatoare. Călătoriile din aer sau de pe pământ sunt guvernate tot de Mercur.

Și, atunci când e retrograd, Mercur devine și mai puternic. Cu alte cuvinte, în aceste trei săptămâni câte avem de Mercur Retrograd, revizităm oameni sau locuri, ne readaptăm la situații noi sau ne reasigurăm de ce avem și ce ne trebuie în viață.

Multă lume se teme de acest Mercur Retrograd, pentru că ne dă viața peste cap, însă, dacă acceptăm cu toții că există acest fenomen și dacă „colaborăm” cu planeta… lucrurile nu vor mai fi așa de grave.

Ce ai de făcut?

În primul rând, trebuie să-ți revizuiești sentimentele și emoțiile. Sunt la serviciul care îmi aduce satisfacții? Sunt alături de omul care mă face fericită? Prietenii din copilărie îmi vor cu adevărat binele sau suntem doar prieteni din inerție? Scoate la iveală latura analitică din tine și revizuiește-ți relațiile profesionale și personale.

Niciodată să nu începi un job nou de Mercur Retrograd! Analizează situația în care te aflii, dar nu acționa încă. Nu cumpăra o casă nouă, nu începe nimic nou acum, pentru că nu vei avea spor la nimic.

Această perioadă îi aduce și pe cei vechi în viața ta. Trebuie să-ți amintești de ce te-ai despărțit de anumiți oameni înainte de a-i avea înapoi în viața ta, pentru că nu e momentul să uiți ceea ce ți-au făcut greșit și să le mai dai o șansă.

Nu te căsători acum și nu începe o nouă idilă de Mercur Retrograd! Dacă totuși, nu ai cum să te opui, că ți-ai întâlnit marea iubire, ia-o ușor, nu te grăbi în relație, amână cât poți de mult următorii pași, pentru că fundația pe care se construiește ceva nou acum este fragilă, nu va ține.

foto - Shutterstock



Recente

Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg