Noul Nostradamus, despre 8 aprilie 2024 și ce ne rezervă restul anului

Indiferent cât de sceptic ești, tot te interesează, la un moment dat, să știi ce ne rezervă viitorul, nu-i așa? „Nostradamus al zilelor noastre” ne dezvăluie ce ne așteată în 2024!

image

Brazilianul Athos Salomé pretinde că a prezis pandemia de coronavirus, finala Cupei Mondiale la fotbal, moartea Reginei britanice și invazia Ucrainei. Mai mult, ne-a prevenit că 2024 va reprezenta „un nou capitol în istoria umană”, având în vedere că vom avea de-a face cu niște evenimente fără precedent precum răzvrătirea roboților, prezența extratereștrilor și o catastrofă globală…

Una dintre prezicerile lui „Nostradamus al zilelor noastre” presupune „trei zile de întuneric”. Salomé a dezvăluit, în Daily Star, în 2023, că „o flacără solară va lovi Pământul și că se va elibera un câmp magnetic din Soare”. Asemenea eveniment are loc la câteva zile, deci nu este vreo noutate, însă, în mod obișnuit, nu are niciun efect asupra Terrei.

Totuși, pe 25 martie 2024, oamenii de știință au întregistrat „o erupție majoră din Soare”, care a fost catalogată drept cea mai mare furtună solară din 2017. Cu alte cuvinte, s-a adeverit deja prima predicție a clarvăzătorului celebru!

Efectele furtunii solare n-au fost încă măsurate, însă Salomé a declarat că erupția va declanșa trei zile de întuneric beznă pe Pământ. „Cele Trei Zile de Întuneric coincid cu eclipsa solară totală de pe 8 aprilie, crescând astfel grijile pentru acea erupție solară despre care vorbeam”, a declarat acesta în The Star.

Nostradamus original a prezis preluarea puterii de Adolf Hitler, asasinarea președintelui american John F. Kennedy și chiar și atacurile asupra turnurilor gemene din SUA, din septembrie 2011. Iar clarvăzătorul de 37 de ani se pare că îi calcă pe urme lui Nostradamus și susține că „un asteroid plin de zăcăminte prețioase” va lovi Pământul anul viitor și, drept urmare, mai multe țări se vor bate pe „comoara” picată din cer. La propriu.

Athos Salomé susține, de asemenea, că inteligența artificială va avea conștiință, se va „trezi”, lucru care va duce la o rebeliune a roboților în viitorul deloc îndepărtat. Mai mult, acesta ne avertizează cu privire la conflictele globale.

„Cel de-al Treilea Război Mondial va fi declanșat brusc de un eveniment petrecut în China sau de un atac cibernetic, lucru care va produce un război total între China și Rusia”, ne avertizează prezicătorul celebru.

foto - Instagram



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg