Noul Nostradamus, despre 8 aprilie 2024 și ce ne rezervă restul anului

Indiferent cât de sceptic ești, tot te interesează, la un moment dat, să știi ce ne rezervă viitorul, nu-i așa? „Nostradamus al zilelor noastre” ne dezvăluie ce ne așteată în 2024!

image

Brazilianul Athos Salomé pretinde că a prezis pandemia de coronavirus, finala Cupei Mondiale la fotbal, moartea Reginei britanice și invazia Ucrainei. Mai mult, ne-a prevenit că 2024 va reprezenta „un nou capitol în istoria umană”, având în vedere că vom avea de-a face cu niște evenimente fără precedent precum răzvrătirea roboților, prezența extratereștrilor și o catastrofă globală…

Una dintre prezicerile lui „Nostradamus al zilelor noastre” presupune „trei zile de întuneric”. Salomé a dezvăluit, în Daily Star, în 2023, că „o flacără solară va lovi Pământul și că se va elibera un câmp magnetic din Soare”. Asemenea eveniment are loc la câteva zile, deci nu este vreo noutate, însă, în mod obișnuit, nu are niciun efect asupra Terrei.

Totuși, pe 25 martie 2024, oamenii de știință au întregistrat „o erupție majoră din Soare”, care a fost catalogată drept cea mai mare furtună solară din 2017. Cu alte cuvinte, s-a adeverit deja prima predicție a clarvăzătorului celebru!

Efectele furtunii solare n-au fost încă măsurate, însă Salomé a declarat că erupția va declanșa trei zile de întuneric beznă pe Pământ. „Cele Trei Zile de Întuneric coincid cu eclipsa solară totală de pe 8 aprilie, crescând astfel grijile pentru acea erupție solară despre care vorbeam”, a declarat acesta în The Star.

Nostradamus original a prezis preluarea puterii de Adolf Hitler, asasinarea președintelui american John F. Kennedy și chiar și atacurile asupra turnurilor gemene din SUA, din septembrie 2011. Iar clarvăzătorul de 37 de ani se pare că îi calcă pe urme lui Nostradamus și susține că „un asteroid plin de zăcăminte prețioase” va lovi Pământul anul viitor și, drept urmare, mai multe țări se vor bate pe „comoara” picată din cer. La propriu.

Athos Salomé susține, de asemenea, că inteligența artificială va avea conștiință, se va „trezi”, lucru care va duce la o rebeliune a roboților în viitorul deloc îndepărtat. Mai mult, acesta ne avertizează cu privire la conflictele globale.

„Cel de-al Treilea Război Mondial va fi declanșat brusc de un eveniment petrecut în China sau de un atac cibernetic, lucru care va produce un război total între China și Rusia”, ne avertizează prezicătorul celebru.

foto - InstagramRecente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg