Primul festival de bere craft din România lansează propriul său Manifesto

1 82857 original jpg jpeg

Anul acesta, are loc ediţia a treia a Bucharest Craft Beer Festival la Verde Stop, în perioada 31 august - 2 septembrie, adică în primul weekend din septembrie, fix cu 2 zile înaintea Zilei Naţionale a Berii Craft, aşa cum a fost ea declarată la prima ediţie Bucharest Craft Beer Festival.

Berile craft au o istorie bogată şi diversă în întreaga lume, iar astăzi puteţi gusta această bucăţică de istorie prin intermediul berilor craft unice, servite de micro-berăriile locale sau internaţionale. Berea artizanală face parte dintr-un trend atât internaţional, cât şi local, care pune accentul pe consumul produselor locale, prin folosirea ingredientelor naturale şi prin folosirea metodelor tradiţionale de fabricare. În doar câţiva ani, de la primii curajoşi care au început să prepare propria bere artizanală în 2010, pe piaţa din România fenomenul a luat avânt şi în 2018 sunt peste 40 de micro-berării locale.

Bucharest Craft Beer Festival îi adună pe aceşti oameni creativi împreună cu produsele lor într-un singur loc, pentru un festival de arome şi gust. În ediţia din 2018 puteţi să experimentaţi o varietate de beri craft şi să aflaţi despre diferitele stiluri de bere artizanală, fiecare cu gusturile şi aromele sale unice. Vor fi zeci de sortimente de bere craft din România, dar şi de peste hotare, fiecare special, de la diverse tipuri de Ale, Lager, Stout, la Porter şi IPA, unele deja cunoscute, altele noi şi neaşteptate. Festivalul propune şi diverse tipuri de cidru artizanal şi mancăruri delicioase, care se vor potrivi de minune licorilor artizanale.

Cu ocazia celei de-a treia ediţii, Bucharest Craft Beer Festival, primul festival de bere craft din România, lansează propriul său Manifesto. De mii de ani, de când se face, berea a evoluat pas cu pas spre ceea ce numim astăzi bere. Apă, malţ, hamei şi suflet – asta inseamnă bere bună! Noi credem în pasiune şi în inovaţie, respectăm producătorii artizanali, iar din 2016 am pus umărul la dezvoltarea pieţei de craft beer în România.

Pe scena Bucharest Craft Beer Festival 2018 vor urca şapte trupe. Astfel, anul acesta line-up-ul se mândreşte cu B.U.G. Mafia, Coma, FiRMA, The Mono Jacks, Jurjak, The Details şi DayDay, iar Alt Om şi Not So Common DJ vor fi DJ-ii la Bucharest Craft Beer Festival.

Biletele s-au pus în vânzare pe www.entertix.ro şi www.iabilet.ro, preţurile fiind de 20 lei pentru tichetele de o zi şi 48 lei pentru abonamentele ce permit accesul în toate cele trei zile de festival. De asemenea, organizatorii pun la dispoziţia publicului şi o promoţie Early Bird, astfel încât până în data de 13 august, abonamentele vor avea preţul promoţional de 38 de lei.

image


Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg