Primul implant mamar injectabil din lume. O femeie și-a mărit bustul în 15 minute!

Ți-ai mări bustul în timpul pauzei de masă de la serviciu? O femeie din Londra tocmai a făcut asta cu ajutorul unei premiere medicale revoluționare!

image

Erin Alexander și chirurgul palastician Adrian Richards din Londra au înregristrat o premieră medicală, de care au devenit interesate multe femei. Femeia care a făcut primul implant mamar injectabil din lume susține că întreaga procedură n-a durat mai mult de un sfert de oră și că recuperarea a fost minimă – a doua zi a putut să meargă ca în mod normal, iar, în câteva zile, și-a reluat chiar rutina sportivă.

„Timpul de recuperare e minim și am trecut de la o cupă B la una D în numai câteva minute. Nu știu sigur cât port acum la sutien, dar e clar că am bustul mai voluminos!”, a dezvăluit prima pacientă care s-a încumetat să facă procedura revoluționară.

„Când Erin a fost complet amorțită, eu am făcut o mică încizie la subraț și apoi un mic tunel spre sân, pentru a umple un mic balon acolo. Am așteptat puțin timp ca totul să se relaxeze la nivelul pieptului, după care am lăsat implantul înăuntru. Așa am realizat primul implant injectabil făcut vreodată la nivel global!”, a ținut să povestească medicul Richards.

Operația clasică de augmentare mamară se face sub anestezie generală și presupune o incizie făcută sub sân, pe unde este introdus implantul. După asemenea procedură, e nevoie de câteva săptămâni pentru a te recupera complet. Mai mult, rămâi cu cicatrici vizibile sub sâni.

„N-am vrut niciodată să se vadă că mi-am făcut vreo operație estetică, deci nu mi-am dorit cicatricea vizibilă. Am apelat la acest implant injectabil pentru că nu necesită timp lung de recuperare și cicatrici inestetice”, ne explică erin.

„Nu voiam ca sânii mei să apară artificiali, voiam să arăt tot ca mine, dar… mai bine. Am avut întotdeauna sânii mici și acum am și eu pieptul așa cum mi l-am dorit dintotdeauna!”, a ținut Erin să adauge.

Procedura făcută în premieră în Marea Britanie este o augmentare mamară minim invazivă, prin intermediul căreia se introduce un implant în sân, dar fără să se folosească bisturiul. Marele avantaj al acestei injecții-minune e că țesuturile sunt protejate, așadar procedura este mai sigură decât cea clasică.

De asemenea, „operația” presupune mai puțină durere, e minim invazivă, așa cum spuneam, iar sensibilitatea sânului nu este cu nimic alterată. Injecția se poate face rapid și oferă femeilor ceea ce și-au dorit dintotdeauna – un piept mai voluminos fără riscuri mari și suferință!

foto - Shutterstock



Recente

Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg
Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg