Mască de față cu... sânge menstrual, noua modă în cosmetică!

Șoc și groază! Un filmuleț a devenit viral pe rețelele sociale după ce a promis să dezvăluie secretul antic al frumuseții feminine.

image

Sunt femeile în stare să facă orice pentru a arăta bine, pentru a-și împrospăta tenul? Ei bine, Sarah Sol, de 32 de ani, din Egipt, nu are nicio reținere când vine vorba de a-și menține aspectul întinerit. Adică e capabilă să încerce orice ca să-și păstreze frumusețea. Și, de ani de zile, își folosește propriul sânge menstrual ca pe un produs de înfrumusețare a tenului.

Sol, care se autodefinește „un educator în ale ciclului și un vindecător al pântecului”, susține că sângele e „pur și proaspăt” și, mai mult de-atât, cu efect garantat. Ea postează adesea, pe Instagram, video-uri cu ea folosind măști de față cu sânge menstrual, iar urmăritorii ei sunt șocați de ceea ce văd.

„Vreți să aflați secretul antic al unui ten strălucitor și tânăr? Ai bine, acum îl știți!”, s-a adresat Sarah celor 11.000 de fani ai ei. „Provine de acolo, de jos… dintre picioare”, spune ea fără să ezite. Multă lume a catalogat produsul ei cosmetic drept „dezgustător”, în timp ce medicii au avertizat-o pe Sol că poate duce la apariția bolilor cu transmitere sexuală și a sindromului șocului toxic.

„Este doar sângele meu menstrual pur și proaspăt în proporție de 100%, provenit direct din vaginul meu. Nu adaug nimic altceva”, a declarat ea în cadrul „What's The Jam.” „Sângele menstrual e bogat în celule stem și e bun pentru calitatea pielii, ajută la curățarea acneei, îmbunătățește elasticittea pielii, ceea ce duce la mai puține riduri și pigmentare”, a dezvăluit Sarah Sol.

Vedeta online a recunoscut că a fost inspirată de originea ei egipteană, susținând că „strămoșii mei considerau sângele menstrual sacru și puternic datorită proprietăților lui de vindecare și îl foloseau ca remediu pentru multe boli”.  

După ce a folosit sângele ei menstrual timp de un an, Sarah susține că tenul ei n-a arătat niciodată la fel de bine ca acum: „Pielea mea strălucește 24 de ore din 24 și e atât de moale! E cel mai bun produs cosmetic posibil. Are efecte pe lungă durată și e... gratis!”, a ținut să adauge controversata vedetă.

foto - Shutterstock