Regina care n-a plâns niciodată. A existat cu adevărat?

Până și suveranii sunt oameni ca noi, nu-i așa? Nu chiar, pentru că poartă pe umeri responsabilitatea unui întreg regat și nu-și permit slăbiciuni de niciun fel.

Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg

Acest lucru a fost făcut cunoscut de Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britannii. Despre ea este vorba, fostul suveran britanic n-a plâns niciodată, nici măcar atunci când regatul ei atârna de un fir de ață sau căsnicia ei era pusă în pericol din cauza acuzațiilor de infidelitate aduse soțului ei.

Un anume Gyles Brandresh, de 76 de ani, și-a amintit o conversație pe care a avut-o cu soțul Reginei Elisabeta a II-a despre actrița Helen Mirren, care a interpretat-o pe fosta regină pe marele ecran. Se pare că Ducele de Edinburgh era deranjat de faptul că filmul „The Queen” nu relata adevărul istoric și-a refuzat, din acest motiv, să urmărească pelicula de mare succes.

Prințul Philip n-a urmărit filmul cu pricina pentru că, într-una dintre secvențe, o vedeam cu toții pe actriță plângând. „Regina n-a plâns niciodată!”, a spus fostul ei soț pe un ton categoric. Iar biograful Gyles și-a amintit și el motivul pentru care Elisabeta a II-a a renunțat să mai lăcrimeze vreodată.

Expertul regal a dezvăluit că Regina era „calmă și reținută, fără să plângă măcar o lacrimă” în Kenya, unde a aflat despre moartea tatălui ei și își făcea ceva planuri despre preluarea puterii, în ciuda vârstei fragede.

Atunci a fost momentul în care Lilibet, cum îi spuneau apropiații, a devenit cu adevărat conducătorul regatului britanic. A încetat să mai fie o tânără naivă și emoționată și a devenit Regina Marii Britanii, o persoană de-o integritate neasemuită, care a servit Coroana fără să mai arate vreodată urmă de emoție în public.

Prin urmare, nu e un basm, Regina care n-a plâns niciodată a existat cu adevărat și a devenit un reper în istoria britanicilor tocmai prin caracterul ei imaculat și lipsa ei de reacție emoțională în spațiul public. Dacă e sau nu de condamnat asemenea comportament lăsăm la latitudinea voastră să decideți.

foto - Shutterstock



Recente

Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg