Regina care și-a făcut o haină din... față de masă! Iată povestea ținutei inedite!

Fostul suveran danez a captat toate privirile când s-a îmbrăcat cu o haină de ploaie extrem de colorată. Uluitor este că a creat-o chiar ea înainte de-a abdica!

image

Fosta Regină Margareta a II-a a Danemarcei este definiția eleganței, fără să uite să se simtă bine cu alegerile sale vestimentare. Una dintre cele mai amuzante ținute ale sale este o haină de ploaie cu imprimeu floral, în multe culori. Fostul monarh preferă întotdeauna culorile aprinse, întocmai ca regretata Regină a Marri Britanii, care obișnuia să poarte nuanțe vesele, chair neon, care să atragă atenția.

Ținuta creată chiar de fosta regină este extrem de veselă și, în același timp, flatantă oricărei siluete, datorită cordonului din talie, realizat din același material ca haina. Regina Margareta a purtat ținuta inedită pe 16 iulie 2017, când a participat, în calitate de suveran danez, la ceremonia hipică Ringsted, la Grasten Slot, în timpul vacanței de vară a familiei.

Fosta regină s-a simțit extrem de bine alături de Prințesa moștenitoare Mary, care a devenit între timp regină, și Prințul Frederik, aflați la eveniment cu cei trei copii ai lor, Isabella, Vincent și Josephine.

Totuși, care este povestea acestei ținute inedite?

La asemenea nivel, regina și prințesele au acces la cele mai frumoase și mai exclusiviste creații vestimentare din lume. Cu toate astea, cea care era regină atunci a ales să poarte o haină confecționată chiar de ea.

Fosta regină a cumpărat materialul din Londra, în 1995. Iar țesătura era menită să devină o… față de masă, nicidecum haina unei regine, însă fostul monarh danez a avut o imaginație incredibilă și a trasnformat o țesătură veselă într-o vestimentație aparte.

image

Regina a apelat la un specialist în domeniu pentru a crea haina de mare senzație. Astfel, a colaborat cu creatorul de modă Jørgen Bender, pentru a duce la capăt ideea ei și-a matamorfoza o... mușama, ce trebuia să devină o față de masă, într-o haină de ploaie de mare efect.

Fanii regali au fost în extaz când au văzut-o pe regină într-o ținută atât de amuzantă. Tu ce părere ai, se potrivește unei doamne de 84 de ani, care mai era și regină la acea vreme?

foto - Shutterstock, Profimedia



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg