Regina care și-a făcut o haină din... față de masă! Iată povestea ținutei inedite!

Fostul suveran danez a captat toate privirile când s-a îmbrăcat cu o haină de ploaie extrem de colorată. Uluitor este că a creat-o chiar ea înainte de-a abdica!

image

Fosta Regină Margareta a II-a a Danemarcei este definiția eleganței, fără să uite să se simtă bine cu alegerile sale vestimentare. Una dintre cele mai amuzante ținute ale sale este o haină de ploaie cu imprimeu floral, în multe culori. Fostul monarh preferă întotdeauna culorile aprinse, întocmai ca regretata Regină a Marri Britanii, care obișnuia să poarte nuanțe vesele, chair neon, care să atragă atenția.

Ținuta creată chiar de fosta regină este extrem de veselă și, în același timp, flatantă oricărei siluete, datorită cordonului din talie, realizat din același material ca haina. Regina Margareta a purtat ținuta inedită pe 16 iulie 2017, când a participat, în calitate de suveran danez, la ceremonia hipică Ringsted, la Grasten Slot, în timpul vacanței de vară a familiei.

Fosta regină s-a simțit extrem de bine alături de Prințesa moștenitoare Mary, care a devenit între timp regină, și Prințul Frederik, aflați la eveniment cu cei trei copii ai lor, Isabella, Vincent și Josephine.

Totuși, care este povestea acestei ținute inedite?

La asemenea nivel, regina și prințesele au acces la cele mai frumoase și mai exclusiviste creații vestimentare din lume. Cu toate astea, cea care era regină atunci a ales să poarte o haină confecționată chiar de ea.

Fosta regină a cumpărat materialul din Londra, în 1995. Iar țesătura era menită să devină o… față de masă, nicidecum haina unei regine, însă fostul monarh danez a avut o imaginație incredibilă și a trasnformat o țesătură veselă într-o vestimentație aparte.

image

Regina a apelat la un specialist în domeniu pentru a crea haina de mare senzație. Astfel, a colaborat cu creatorul de modă Jørgen Bender, pentru a duce la capăt ideea ei și-a matamorfoza o... mușama, ce trebuia să devină o față de masă, într-o haină de ploaie de mare efect.

Fanii regali au fost în extaz când au văzut-o pe regină într-o ținută atât de amuzantă. Tu ce părere ai, se potrivește unei doamne de 84 de ani, care mai era și regină la acea vreme?

foto - Shutterstock, ProfimediaRecente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg