Războiul lui Britney Spears cu mama ei. Vrea s-o dea afară din propria casă!

După 13 ani de tutelă, în care tatăl ei decidea cum să-și trăiască viața, Regina Pop se bucură acum de libertate totală. Însă care e prețul pe care-l plătește pentru ea?

image

Britney a încheiat mai multe capitole din viața ei recent. Unul dintre ele este finalizarea divorțului de Sam Aghari, care a fost pronunțat acum câteva zile. Tot la începutul lunii mai, diva pop și-a încheiat socotelile cu tatăl ei, care o plasase într-o tutelă extrem de strictă, de care Spears a scăpat abia în noiembrie 2021. A încheiat, așadar, și procesul în care s-a războit cu părintele Jamie Spears pe banii datorați în timpul și după tutela respectivă și acum se simte liberă ca pasărea cerului.

Toate bune și frumoase, însă vedeta, în loc să se bucure de noua ei libertate, rămâne cramponată în trecut și încearcă să se răzbune chiar pe mama ei cum poate mai bine. Cum așa?! Recent, a avut loc un incident îngrijorător. Britney a ieșit, în miez de noapte, desculță din camera ei de hotel, acoperită doar de o pernă și-o pătură. Privirea ei nu prevestea nimic bun.

Britney era furioasă. Fusese chemată ambulanța la hotel, pentru că ea avusese un accident și a rămas, în urma lui, cu glezna întoarsă și umflată. Se pare că, îngrijorată de fiica ei, mama Lynn Spears a chemat Salvarea, pentru a vedea niște specialiști starea fizică și psihică în care se afla copilul ei. Cântăreața n-a apreciat deloc gestul grijuliu al mamei și acum o amenință c-o dă afară din casa în care locuiește de peste 20 de ani, în Louisiana.

Ce se întâmplă cu Prințesa Pop?! Chiar nu poate fi recunoscătoare pentru grija pe care i-o poartă mama ei? De ce consideră necesar s-o învețe o lecție pe cea care i-a dat viață și care a sărit imediat în ajutorul ei?

Nu se știe exact ce s-a înrâmplat în acea noapte în camera de hotel a lui Britney Spears, însă toată lumea bănuiește că diva pop a avut o altercație cu iubitul ei, Paul Soliz, care este un fost infractor, anagajat de vedetă în 2022 ca om de serviciu acasă la ea.

Individul a trecut de la frecat podele și wc-uri la mari tandrețuri cu Brit, însă e considerat o influență negativă asupra vedetei, care, iată, nu poate îngropa securea războiului nici măcar cu propriii părinți.

foto - ShutterstockRecente

sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg