Războiul lui Britney Spears cu mama ei. Vrea s-o dea afară din propria casă!

După 13 ani de tutelă, în care tatăl ei decidea cum să-și trăiască viața, Regina Pop se bucură acum de libertate totală. Însă care e prețul pe care-l plătește pentru ea?

image

Britney a încheiat mai multe capitole din viața ei recent. Unul dintre ele este finalizarea divorțului de Sam Aghari, care a fost pronunțat acum câteva zile. Tot la începutul lunii mai, diva pop și-a încheiat socotelile cu tatăl ei, care o plasase într-o tutelă extrem de strictă, de care Spears a scăpat abia în noiembrie 2021. A încheiat, așadar, și procesul în care s-a războit cu părintele Jamie Spears pe banii datorați în timpul și după tutela respectivă și acum se simte liberă ca pasărea cerului.

Toate bune și frumoase, însă vedeta, în loc să se bucure de noua ei libertate, rămâne cramponată în trecut și încearcă să se răzbune chiar pe mama ei cum poate mai bine. Cum așa?! Recent, a avut loc un incident îngrijorător. Britney a ieșit, în miez de noapte, desculță din camera ei de hotel, acoperită doar de o pernă și-o pătură. Privirea ei nu prevestea nimic bun.

Britney era furioasă. Fusese chemată ambulanța la hotel, pentru că ea avusese un accident și a rămas, în urma lui, cu glezna întoarsă și umflată. Se pare că, îngrijorată de fiica ei, mama Lynn Spears a chemat Salvarea, pentru a vedea niște specialiști starea fizică și psihică în care se afla copilul ei. Cântăreața n-a apreciat deloc gestul grijuliu al mamei și acum o amenință c-o dă afară din casa în care locuiește de peste 20 de ani, în Louisiana.

Ce se întâmplă cu Prințesa Pop?! Chiar nu poate fi recunoscătoare pentru grija pe care i-o poartă mama ei? De ce consideră necesar s-o învețe o lecție pe cea care i-a dat viață și care a sărit imediat în ajutorul ei?

Nu se știe exact ce s-a înrâmplat în acea noapte în camera de hotel a lui Britney Spears, însă toată lumea bănuiește că diva pop a avut o altercație cu iubitul ei, Paul Soliz, care este un fost infractor, anagajat de vedetă în 2022 ca om de serviciu acasă la ea.

Individul a trecut de la frecat podele și wc-uri la mari tandrețuri cu Brit, însă e considerat o influență negativă asupra vedetei, care, iată, nu poate îngropa securea războiului nici măcar cu propriii părinți.

foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg