Reunirea Spice Girls. Imagini de la petrecerea lor de pomină

Sărbătorita și invitații ei au dansat pe hitul Spice Girls „Say You'll Be There” și pe alte melodii care i-au ridicat în picioare pe cei prezenți la spectaculosul eveniment.

image

Ginger Spice a împlinit 50 de ani în august și își plănuise petrecerea aniversară în septembrie, însă, monarhistă înfocată, ea a fost nevoită s-o amâne din cauza morții Reginei Marii Britanii. Odată stabilită noua dată a petrecerii, cu toții de-abia așteptau să se reunească și să formeze noi amintiri frumoase împreună.

În weekendul care de-abia a trecut, Geri a dansat cu Victoria Beckham (48) și Emma Bunton (46) pe melodia lor din 1996, în timpul petrecerii răsunătoare organizate acasă la sărbătorită, în Oxfordshire.

Sporty Spice Mel C a fost și ea prezentă la mult așteptatul eveniment, iar Mel B a răspuns și ea afirmativ invitației primite de la fosta ei colegă Spice Girls, însă nu s-a lăsat pozată alături de prietenele ei. Cu alte cuvinte, s-a produs un reală reunire a membrelor trupei Spice Girls, pentru că toate cele cinci fete au participat la petrecerea aniversară a lui Geri.

Shirley Bassey i-a cântat „La mulți ani!” sărbătoritei, iar restul invitaților de top, precum Penny Lancaster, soția lui Rod Stewart, Myleene Klass, Poppy Delevingne și Zack Ashley, s-au rupt în figuri pe ringul de dans împreună cu gazdele petrecerii.

Sărbătorita a purtat o rochie elegantă albă, cu mâneci diafane, transparente, la care a accesorizat câteva diamante care au făcut-o să strălucească întreaga seară.

Cum spuneam, Geri a decis să-și amâne petrecerea planificată în septembrie din cauza dispariției monarhului britanic și-a doiului pe care sărbătorita l-a ținut după înmormântarea Regiei Elisabeta a II-a.

Atmosfera de la petrecere a fost întreținută de o trupă care a cântat live jazz și swing în timp ce artificiile au captat privirile tuturor. Toți cei 160 de invitați au savurat cina care a constat în trei feluri de mâncare preparate de un chef renumit.

Pentru a vedea imagini de la petrecerea aniversară a lui Geri Halliwell, devenită între timp, Horner, urmărește galeria foto de mai jos!

Foto - Instagram



Recente

JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg