Reunirea Spice Girls. Imagini de la petrecerea lor de pomină

Sărbătorita și invitații ei au dansat pe hitul Spice Girls „Say You'll Be There” și pe alte melodii care i-au ridicat în picioare pe cei prezenți la spectaculosul eveniment.

image

Ginger Spice a împlinit 50 de ani în august și își plănuise petrecerea aniversară în septembrie, însă, monarhistă înfocată, ea a fost nevoită s-o amâne din cauza morții Reginei Marii Britanii. Odată stabilită noua dată a petrecerii, cu toții de-abia așteptau să se reunească și să formeze noi amintiri frumoase împreună.

În weekendul care de-abia a trecut, Geri a dansat cu Victoria Beckham (48) și Emma Bunton (46) pe melodia lor din 1996, în timpul petrecerii răsunătoare organizate acasă la sărbătorită, în Oxfordshire.

Sporty Spice Mel C a fost și ea prezentă la mult așteptatul eveniment, iar Mel B a răspuns și ea afirmativ invitației primite de la fosta ei colegă Spice Girls, însă nu s-a lăsat pozată alături de prietenele ei. Cu alte cuvinte, s-a produs un reală reunire a membrelor trupei Spice Girls, pentru că toate cele cinci fete au participat la petrecerea aniversară a lui Geri.

Shirley Bassey i-a cântat „La mulți ani!” sărbătoritei, iar restul invitaților de top, precum Penny Lancaster, soția lui Rod Stewart, Myleene Klass, Poppy Delevingne și Zack Ashley, s-au rupt în figuri pe ringul de dans împreună cu gazdele petrecerii.

Sărbătorita a purtat o rochie elegantă albă, cu mâneci diafane, transparente, la care a accesorizat câteva diamante care au făcut-o să strălucească întreaga seară.

Cum spuneam, Geri a decis să-și amâne petrecerea planificată în septembrie din cauza dispariției monarhului britanic și-a doiului pe care sărbătorita l-a ținut după înmormântarea Regiei Elisabeta a II-a.

Atmosfera de la petrecere a fost întreținută de o trupă care a cântat live jazz și swing în timp ce artificiile au captat privirile tuturor. Toți cei 160 de invitați au savurat cina care a constat în trei feluri de mâncare preparate de un chef renumit.

Pentru a vedea imagini de la petrecerea aniversară a lui Geri Halliwell, devenită între timp, Horner, urmărește galeria foto de mai jos!

Foto - InstagramRecente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg