Sam Smith a anulat concertul programat să aibă loc la festivalul "Summer in The City"!

Artistul Sam Smith nu mai urcă pe scena festivalului „Summer in the City‟, din București, concert ce avea să fie susținut în Piața Constituției, pe 4 iunie 2023.

image

Conform declarației oferite de echipa de organizare, anularea vine în urma deciziei lui Sam de a-și renunța la câteva concerte din turneul său european "Gloria", din motive logistice și tehnice.

Însă festivalul merge mai departe cu un exceptional concert oferit de artistul britanic de renume, Robbie Williams.

Pe lângă el, vor urca pe scenă și LP, Calum Scott, Abby Roberts, The Editors și artiști români bine cotați, precum Nicole Cherry.

Fanii care își doresc returnarea biletelor pentru a doua zi de festival pot face acest lucru automat prin intermediul iabilet.ro/retur

Organizatorii le mulțumesc fanilor pentru înțelegere și îi vor ține la curent cu anunțarea următorilor mari artiști care vor urca pe scena „Summer in the City‟: „Stați alături de noi pentru a afla noutățile pe care vi le vom anunța în scurt timp!‟.

Biletele la festivalul „Summer in the City‟, sunt disponibile pe SummerCity.ro și IaBilet.ro în varianta de day tickets, dar și ca abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua în care concertează artistul lor preferat sau pentru un abonament de două zile, în funcție de preferințe. Prețurile pentru o singură zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General și ajung până la 1679 lei pentru categoria VIP.



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg