Gestul neașteptat pe care Harry Styles l-a făcut în timpul unui concert. „Voi discuta cu terapeutul meu‟

Harry Styles, în vârstă de 29 de ani, și-a surprins fanii în timpul unui concert susținut în Australia. Și nu doar cu piesele sale, ci cu un gest pe care l-a făcut în dorința de a respecta o tradiție din zona în care se afla! 

image

Cântărețul Harry Styles, cunoscut pentru hit-urile „As It Was‟ și „Sign of the Times‟, își continuă setul de concerte din turneul „Love On Tour‟. Aflat în Australia, artistul și-a dorit să încerce lucruri noi, în special tradițiile din zonă.

Harry Styles a aflat că australienii respectă de ani buni o tradiție bizară, și anume ei obișnuiesc să bea lichide din pantofi. Ce s-a gândit artistul să facă? Ei bine, să își surprindă fanii chiar în timpul recitalului său! 

Citește și: Beyoncé, criticată în urma concertului grandios pe care l-a susținut în Dubai 

Gestul surprinzător pe care l-a făcut Harry Styles în timpul concertului 

Harry Styles s-a lăsat influențat de fanii din public, care l-au convins să își toarne lichid în pantofi și să îl bea. Potrivit „Marca‟, Styles și-ar fi turnat chiar bere în încălțări, așa cum spune tradiția. „Aceasta a fost una dintre cele mai dezgustătoare tradiții la care am asistat vreodată‟, a spus artistul pe scenă, după cum se vede într-un videoclip distribuit de unul dintre fanii prezenți la concert. 

Harry Styles: „Voi discuta cu terapeutul meu‟

Conform „People‟, Styles s-a rușinat de gestul pe care l-a făcut și a spus că va trebui să discute cu un psiholog despre asta: „Voi discuta cu terapeutul meu pe larg. Mă simt ca o altă persoană. Îmi este rușine de mine. Un moment atât de intim a fost împărtășit cu atât de mulți oameni‟, a spus cântărețul. 

Harry Styles nu este singura vedetă care a băut lichide dintr-un pantof. Potrivit „Times‟ și Machine Gun Kelly, Gerard Butler și Luke Bryan au făcut-o, în trecut. Din punct de vedere istoric, băutul lichidelor din pantofi reprezintă un gest aducător de noroc, dar și o pedeapsă pentru o nebunie sau un mod de a te distra la o petrecere. La începutul secolului al XX-lea, consumul de șampanie din pantoful unei doamne reprezenta un simbol al decadenței, scrie „Wikipedia‟. 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: TikTok  



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg