Gestul neașteptat pe care Harry Styles l-a făcut în timpul unui concert. „Voi discuta cu terapeutul meu‟

Harry Styles, în vârstă de 29 de ani, și-a surprins fanii în timpul unui concert susținut în Australia. Și nu doar cu piesele sale, ci cu un gest pe care l-a făcut în dorința de a respecta o tradiție din zona în care se afla! 

image

Cântărețul Harry Styles, cunoscut pentru hit-urile „As It Was‟ și „Sign of the Times‟, își continuă setul de concerte din turneul „Love On Tour‟. Aflat în Australia, artistul și-a dorit să încerce lucruri noi, în special tradițiile din zonă.

Harry Styles a aflat că australienii respectă de ani buni o tradiție bizară, și anume ei obișnuiesc să bea lichide din pantofi. Ce s-a gândit artistul să facă? Ei bine, să își surprindă fanii chiar în timpul recitalului său! 

Citește și: Beyoncé, criticată în urma concertului grandios pe care l-a susținut în Dubai 

Gestul surprinzător pe care l-a făcut Harry Styles în timpul concertului 

Harry Styles s-a lăsat influențat de fanii din public, care l-au convins să își toarne lichid în pantofi și să îl bea. Potrivit „Marca‟, Styles și-ar fi turnat chiar bere în încălțări, așa cum spune tradiția. „Aceasta a fost una dintre cele mai dezgustătoare tradiții la care am asistat vreodată‟, a spus artistul pe scenă, după cum se vede într-un videoclip distribuit de unul dintre fanii prezenți la concert. 

Harry Styles: „Voi discuta cu terapeutul meu‟

Conform „People‟, Styles s-a rușinat de gestul pe care l-a făcut și a spus că va trebui să discute cu un psiholog despre asta: „Voi discuta cu terapeutul meu pe larg. Mă simt ca o altă persoană. Îmi este rușine de mine. Un moment atât de intim a fost împărtășit cu atât de mulți oameni‟, a spus cântărețul. 

Harry Styles nu este singura vedetă care a băut lichide dintr-un pantof. Potrivit „Times‟ și Machine Gun Kelly, Gerard Butler și Luke Bryan au făcut-o, în trecut. Din punct de vedere istoric, băutul lichidelor din pantofi reprezintă un gest aducător de noroc, dar și o pedeapsă pentru o nebunie sau un mod de a te distra la o petrecere. La începutul secolului al XX-lea, consumul de șampanie din pantoful unei doamne reprezenta un simbol al decadenței, scrie „Wikipedia‟. 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: TikTok  Recente

Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg