Tendinţe fashion în 2018

1 79344 original jpg jpeg

Moda este un domeniu extrem de larg, unde trendurile se schimbă, se păstrează sau se readaptează. Fiecare an are propriile tendinţe, iar 2018 nu face excepţie. Dacă nu ai aflat încă care sunt trendurile fashion din acest an, descoperă-le în cele ce urmează.

Articole vestimentare în nuanţe de ultra violet

1 violet jpg jpeg

Institutul Pantone a ales ca 2018 să fie reprezentat de culoarea ultra violet, cea care comunică originalitate, ingeniozitate şi gândire vizionară. Designerii au inclus-o deja în colecţiile lor, dar ei nu s-au oprit numai la ulta violet. Au realizat haine în toate nuanţele de violet, cea mai apreciată şi populară în acest an fiind cea de lavandă. Specialiştii în modă spun că: ”este acel strop de culoare de care are nevoie ţinuta din culori neutre”.

Articole vestimentare inspirate din artă

1 pop art graphic coat outfit with yellow shoes jpg jpeg

2018 este un an foarte bun pentru iubitorii de fashion şi cei care au un ochi pentru arta, deoarece sunt două cuvinte (fashion&art) care merg mână în mână. Arta a inspirat marii designeri şi pe tinerii artişti încă de la începuturi, iar prezenţa ei în modă este constantă.

Articole vestimentare cu imprimeuri

1 plaid pants sexy cool outfit jpg jpeg

Imprimeurile au fost şi în 2017 la modă, doar că anul acesta ele sunt diferite. Designerii sunt de părere că articolele vestimentare cu imprimeuri vor deveni preferatele noastre. Indiferent că optezi pentru o pereche de pantaloni, un tricou sau o cămaşă, imprimeurile nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă.

Jeanşi gri şi negri

1 dark denim in gray with pink fur coat gigi hadid outfit jpg jpeg

Blugii sunt un articol vestimentar atemporal, asta o ştim prea bine. Chiar dacă acum câţiva ani erau la modă jeanşii gri şi cei negri, anul acesta sunt o tendinţă must. Indiferent de ce tip de blug alergi să îmbraci, optează pentru unii negri sau gri. În magazine găseşti foarte multe modele, aşa că ai de unde alege.



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg