Un drog făcut din oase umane face ravagii! Mii de morminte au fost dezgropate!

Un nou drog omoară zeci de consumatori în fiecare săptămână în Sierra Leone, iar traficanții fură schete din morminte pentru a face față cererilor mari. De ce nu se iau măsuri?

image

Kush este un drog antificial, făcut din chimicale toxice, ierburi, canabis, dezinfectant și… fragmente din oase de om, susține Daily Star. Ingredientele diferă în cantitate la fiecare doză, însă, de cele mai multe ori, se folosește și opioidul fentalil în componență.

La un preț accesibil, drogul este consumat de tot mai mulți tineri în țara nord africană, care este catalogată una dintre cele mai sărace din lume. În capitala țării, se găsesc mulțimi de tineri care fumează drogul care te face extrem de dependent încă la de la prima doză.

Acestui drog i se spume „zombie”, pentru exact așa îi face pe consumatori să arate. Consumatorii sunt atât de afectați de drog, încă nici nu-și dau seama că dorm în picioare, pe străzi.

În timp ce nu există încă informații oficiale despre „Kush”, experții medicali estimează zeci de decese pe săptămână în Sierra Leone, susține The Telegraph. În ciuda faptului că este ilegal, drogul este vândut și consumat pe străzi, la liber.Mai mult, autoritățile nu fac nimic împotriva lui.

„Îl fumăm toată ziua, cheltuiesc mulți bani pentru a-mi cumpăra Kush în fiecare zi”, spune fără pic de remușcări un tânăr de 25 de ani din capitala țării africane. Acesta cheltuie în jur de 8 euro pe zi pe drog, lucru extrem de costisitor, având în vedere că, în asemenea șară, salariul mediu anual nu depășește 400 de euro.

Un expert medical a dezvăluit, în Daily Star, că drogul făcut din oase de om are urme de sulf, substanță care accentuează efectul drogului. Nu-i de mirare că localnicii au început să dezgroape morții, mii de morminte au fost deja răscolite, pentru a pune mâna pe schelete și-a avea ingredientul nr. 1, care oferă acea senzație de amețeală pe care și-o doresc atât de mult consumatorii.

Având în vedere că e vorba despre un nou drog, autoritățile locale sunt depășite de situație și încă nu iau măsuri împotriva creării acestui drog și comercializării lui.

foto - Shutterstock



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg