Horoscop 2020 - previziuni astrologice pentru toate zodiile despre dragoste, carieră şi bani

1 horoscop 2020 jpg jpeg

N-a mai rămas mult timp până când vom păşi în noul an, motiv pentru care e musai să afli ce te aşteaptă în următorul an.

Conform astrologului Virgina Gaia, unele dintre zodii vor avea noroc pe toate planurile, în timp ce altele vor avea de înfruntat diferite probleme.

Care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte, află mai jos:

Berbec

Cei născuţi în zodia Berbec vor avea un an important în carieră lor, cu mari responsabilităţi. Anul 2020 este pentru ei anul îl care vor cunoaşte o creştere profesională, iar eforturile lor vor fi recunoscute de şefi şi de superiori. Acelaşi lucru este valabil şi în plan financiar. În acest sector al vieţîi lor, Berbecii vor avea însă mari responsabilităţi, astfel încât să nu uite totuşi că totul poate fi trecător, mai ales banii, şi este bine să nu facă cheltuieli inutile. Cel mai bine ar fi că în acest an să strângă bani şi să îi investească. În dragoste, Berbecii îşi vor forma legături emoţionale sănătoase şi puternice.

Horoscop dragoste 2020. Zodia Leu cucereşte pe oricine anul viitor. Dezamăgiri în iubire Gemeni

Taur

Anul 2020 va fi o lecţie pentru cei născuţi în zodia Taur. Astrologii le recomandă acestor nativi să fie deschişi şi să înveţe să fie mai flexibili. În plan sentimental, Taurii vor cunoaşte o ascensiune şi îşi vor explora toată carisma de care dau dovadă în relaţii, ceea ce le va aduce puţină agitaţie în amor. Acest aspect carismatic va avea efecte şi asupra carierei lor şi vor avea parte de noi provocări. În ceea ce priveşte banii, Taurii ar trebui să facă investiţii în 2020, pentru că este un an prosper, care le va aduce venituri mari.

Gemeni

Gemenii vor avea parte în 2020 de transformări radicale în unele aspecte ale vieţii lor. În carieră, anul 2020 este unul favorabil ca aceşti nativi să îşi stabilească noi contacte, care să îi ajute să îşi îmbunătăţească cariera. Dacă vor să aibă prosperitate, Gemenii trebuie să facă investiţii mai sigure în 2020. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, anul 2020 va fi unul al învăţării pentru Gemeni, în care vor trebui să îşi dea seama că timpul alături de persoanele iubite este cel mai preţios.

Rac

Dragostea şi cariera vor fi două sectoare puternic afectate în anul 2020 pentru aceşti nativi. Anul viitor va fi o perioadă în care Racii vor trenui să îşi ia viaţamai în serios şi să aibă mai multă responsabilitate, în special în ceea ce priveşte relaţiile cu cei din jur. Va fi un an de cursă pentru Raci, în care vor trebui să lege legături pe termen lung atât emoţional, cât şi profesional. Va fi un an de prestigiu progesional. În legătură cu banii, Racii trebuie să facă în 2020 investiţii strategice pentru a obţine rezultate bune.

3 zodii cu noroc în dragoste de Sărbători. Nativii Rac vor avea parte de un Crăciun magic

Leu

Pe Lei îi aşteaptă un an 2020 plin de muncă asiduă, care îi poate afecta şi alte sectoare ale vieţii. În domeniul profesional, Leii vor avea mai multe oportunităţi de creştere, de aceea vor necesita mai multă disciplină pentru a putea profita din plin de ocaziile ce i se vor ivi. În plus, Leii trebuie să aibă grijă şi de relaţiile din mediul de muncă, deoarece presiunea pentru a obţine rezultate mai bune le poate afecta comunicarea cu cei din jur. În dragoste, Leii trebuie să facă mai multe eforturi şi să petreacă mai mult timp alături de cei dragi, astfel încât să echilibreze timpul petrecut pentru sarciniile profesionale şi cel cu familia.

Fecioara

Fecioarele se află într-o faza excelenţă pentru a studia noi lucruri şi pentru a-şi explora noi talente. Anul 2020 va fi un an foarte favorabil pentru Fecioare pentru a studia şi pentru a învăţa noi lucruri pe plan profesional astfel încât să îşi exploreze propriul potenţial, care se va reflecta în rezultate financiare cât mai bune. Este un an de muncă pentru aceşti nativi, aşa că ar trebui să fie foarte atenţi la cum îşi separă timpul în ceea ce priveşte distracţia şi viaţa profesională. În plan sentimental, anul 2020 aduce pentru Fecioare mai multe relaţii pasagere. Le va plăcea să flirteze şi să seducă, însă nu vor avea parte de o relaţie serioasă până la sfârşitul anului. Dacă vor să îşi întâlnească sufletul-pereche, Fecioarele ar trebui să înveţe să îşi exprime sentimentele.

Află previziunile pentru celelalte zodii, aici! Recente

înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg