Horoscop bilunar. Până la finele lui septembrie, vei obţine ce doreşti doar dacă faci nişte compromisuri

1 shutterstock 596586359 jpg jpeg

Chiar dacă, în această lună, ai simţit nevoia de control impusă de zodia Fecioară, Luna Plină, care se va afla în zodia Peşti începând din ziua de 20 septembrie, îţi aminteşte că, uneori, este mai bine să accepţi situaţiile în care eşti prins şi să faci compromisuri, fără a încerca să schimbi ceva cu forţa. Este o lecţie deosebit de importantă cu care vei intra în sezonul zodiei Balanţă, începând din data de 22 septembrie.

Spre finalul lunii septembrie, începând din ziua 27, planeta Mercur va fi retrogradă până în 16 octombrie, ceea ce va aduce probleme legate de comunicare, neînţelegeri, probleme legate de documente, interpretări greşite de mesaje. Iată de ce va urma o perioadă plină de provocări, mai ales în octombrie! De aceea, este necesar să ne apropiem mai mult de cei dragi, să ne împăcăm cu cei cu care avem supărări şi să scoatem la iveală secrete dacă este cazul, pentru a nu fi destabilizaţi complet atunci când unele adevăruri neliniştitoare vor fi dezvăluite în luna dificilă care se apropie. Apropierea dintre Mercur şi Jupiter va aduce o lumină de bun augur asupra oricui alege să spună adevărul şi să pledeze pentru el, îndeosebi în ziua de 20 septembrie, când Luna plină este în zodia Peşti.

Este posibil să simţi că trebuie să fii mai atent la ceea ce spui şi ce faci, pentru a nu crea neînţelegeri. Meditează asupra obiectivelor tale şi rezervă-ţi timp ca să planifici următoarele tale acţiuni, mai degrabă decât să iei măsuri directe. Sezonul Balanţei pune accentul pe relaţiile romantice şi echilibrul personal. Vei dori să foloseşti următoarea perioadă pentru a răsfăţul tău şi al celor dragi.

Berbec

Vei primi ajutor de la prieteni şi suport de la susţinători, dar chiar şi aşa, în continuare, nu este indicat să porneşti pe noi direcţii, cu noi proiecte, căci ele îţi  consuma toată energia şi vei lăsa altele în urmă, neterminate. Subiectivitatea percepţiei te va ajuta să evaluezi corect comportamentul propriu. Afectiv, în relaţiile amoroase, înstrăinarea este posibilă din cauza manifestării geloziei şi a conflictelor de proprietate. Nici separarea nu este exclusă. 

Taur

Următorul interval de timp anunţă, pe plan afectiv, o tendinţă de creştere a riscului de conflict şi de înstrăinare în relaţiile cu cei dragi. Eşecul în parteneriat poate face viaţa dificilă, deoarece grijile suplimentare îţi pot lua mult din energie şi te pot priva de sprijinul necesar.

A treia decadă a lunii va veni cu un moment reuşit pentru munca organizaţională, pentru a crea fundaţia pentru viitorul succes creativ şi profesional. 

Gemeni

Este o perioadă favorabilă pentru studiu, activitate ştiinţifică, vorbire în public, pentru stabilirea de noi conexiuni. Mai mult, apariţia unor noi cunoscuţi ţi-ar putea deschide uşile către zone noi,  promiţătoare.

Pot apărea parteneri de succes care vor contribui la extinderea cercului de conexiuni, ceea ce în viitor va fi foarte important. Urmează şi dificultăţi financiare. De asemenea, este important să ai grijă la drumuri!

Rac

Se vor putea rezolva probleme din trecut, vei duce la capăt sarcini, vei face achiziţii ori vei restabili unele relaţii întrerupte cu rudele. Îţi vei putea consolida poziţia financiară, afacerile şi cariera, îţi veţi satisface nevoile şi ambiţiile.

Vei petrece timp preţios alături de copii sau vei avea motive de mândrie cu ei. Negocierile pentru începerea unei noi activităţi, primirea de subvenţii, alocaţii financiare pentru noi proiecte pot avea succes. 

Leu

Activităţile vor deveni mai fructuoase, mai intenţionate, organizate, iar Universul te susţine. Ideile şi conexiunile noi îţi vor deschide noi relaţii.

Poţi solicita sprijinul unor persoane influente, sponsori şi încheia contracte profitabile. Procedând astfel, prietenii şi familia pot juca un rol important în consolidarea şi extinderea legăturilor sociale şi de afaceri, întrucât un mediu de încredere poate contribui la crearea unei bune şanse pentru viitor. 

Fecioară

Luna Plină te afectează pe zona de relaţii şi parteneriate, iar ea atrage atenţia că trebuie să înveţi nu numai să îţi spui părerea, ci şi să încerci să o accepţi pe a altcuiva. Altfel, conflictele nu pot fi evitate.

Echilibrul este posibil dacă te comporţi mai tacticos şi iei decizii de compromis. Acest lucru este la fel de important în viaţa personală şi în afaceri, te va ajuta să priveşti o nouă cunoştinţă dintr-un unghi neaşteptat.

Citeşte şi:

Cum sunt şefii din zodiac. Nativii în Taur muncesc mult şi au standarde înalte, Leii sunt amuzanţi

Balanţă

Resimţi tensiunile astrale. Va fi o perioadă nefavorabilă, care se va manifesta prin scăderi accentuate ale cursului de schimb şi creştere a inflaţiei, iar tu nu vei fi scutit să resimţi asta, ca toţi ceilalţi, de altfel.

Nu merită să aştepţi profituri semnificative, iar fluxurile financiare mici ar trebui tratate mai atent. În ultimele şase zile, se va ameliora situaţia ta, căci energia va începe să se recupereze. Ambiţiile tal vor creşte din nou.

Scorpion

Ţi se va cere să răspunzi rapid la schimbările care se pot produce, să fii mai flexibil în comunicarea cu ceilalţi, iar dacă tocmai aceste calităţi îţi vor lipsi, poţi ajunge în situaţii neplăcute. După ziua de 22, vei pune lucrurile în ordine, vei mai rezolva din problemele de relaţii.

Medical, nivelul energiei vitale va slăbi semnificativ şi problemele grele vor afecta stabilitatea emoţională. Vei fi capabil să finalizezi cu succes cazuri vechi, mai ales profesional. 

Săgetător

Va fi o perioadă foarte interesantă şi luminoasă în viaţa personală, dacă eşti singur  şi, datorită dispoziţiei romantice, poţi întâlni dragostea adevărată. Cu toate acestea, ar trebui să îţi aminteşti că sentimentele se pot aprinde deodată, dar vor fi instabile şi pot fi uitate rapid. De asemenea, creşte probabilitatea de a restabili o conexiune romantică veche, nesănătoasă.

În familie, vei încerca să faci tot posibilul pentru a-i mulţumi pe toţi cei care îţi sunt dragi. 

Capricorn

Activitatea de afaceri şi creativă va creşte şi orice schimbare pozitivă în carieră te ajută la consolidarea statutului. Sunt favorizate activitatea în echipă, cooperarea, restabilirea legăturilor întrerupte.

Te poţi baza pe sprijinul colegilor şi prietenilor în rezolvarea problemelor financiare, în dezvoltarea de noi planuri de afaceri, însă, în viaţa personală, se pot ivi dezacorduri grave, iar unele se pot încheia cu pauză în relaţii. 

Citeşte şi:

Cei mai empatici nativi ai zodiacului european. Pe care dintre ei îi apasă sensibilitatea excesivă

Vărsător

Evită orice situaţie critică şi nu te comporta arogant, mai ales în zilele din preajma Lunii Pline! Trebuie să fii foarte atent şi să nu începi o confruntare, căci ea nu îţi este favorabilă. De asemenea, să fii mai prudent cu cheltuielile şi să nu te bazezi pe partener.

Abia ultimele cinci zile ale lunii septembrie devin favorabile, căci se pot contura schimbări importante şi pozitive. Îţi vei putea demonstra calităţile în afaceri sau organizaţionale şi vei obţine rezultate bune în carieră. 

Peşti

Financiar, este posibilă cheltuirea semnificativă a banilor pe lucruri neprevăzute sau reparaţii în casă. În parteneriate, sunt posibile neînţelegeri care se pot transforma în scandaluri serioase. Va creşte energia vitală, iar vechile probleme şi necazuri vor dispărea în trecut.

Dorinţa de manifestare a egoului va creşte. O combinaţie favorabilă de circumstanţe împreună cu ceva noroc te vor ajuta să scapi de vechile probleme, obligaţii şi te vei simţi mai liber.

FOTO: ShutterstockRecente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg