3 semne zodiacale pe care cel mai renumit astrolog din lume le-a numit speciale. Berbecul, zodia puterii

1 zodii speciale berbec jpg jpeg

Poate cel mai renumit astrolog din lume, Wolf Messing, a studiat de-a lungul timpului comportamentul nativilor din horoscop. Analizând caracteristicile şi percepţiile fiecăruia, a ajuns la concluzia că dintre toate zodiile, trei se „desprind” de mulţime şi se remarcă a fi speciale.

Care este explicaţia şi ce anume oferă acest statut nativilor Balanţă, Berbec şi Vărsător?

Balanţa

Potrivit magului, aceşti nativi combină în sine simbolurile egalităţii şi dorinţa de a conduce, dorinţa de a ajuta aproapele şi egoismul, scrie relatii.net. Adesea, egoistul din Balanţă învinge sentimentul de ajutor reciproc. Potrivit lui Messing, reprezentanţii acestui semn zodiacal pentru a-şi atinge scopurile sunt capabili să manipuleze oamenii, şi chiar să le facă rău.

Citeşte şi: 

De ce sunt atât de speciali Balanţele? Messing a spus că escrocii născuţi în această zodie, au o carte rea în horoscop. Iar cei care se nasc sub o stea armonioasă, devin oameni calmi şi buni, care nu fac niciodată rău altora. Însă, şi unii şi alţii au foarte bine dezvoltat sentimentul de a intui şi a prezice situaţia.

Berbec

Messing considera că Berbecii merg spre obiectivul lor datorită temperamentul incredibil, pe care puţini reuşesc să-l frâneze. De asemenea, aceşti nativi au obiceiul să poarte o mască şi să nu trădeze cine sunt cu adevărat.

Ei pot crea cu uşurinţă impresia falsă despre capacităţile lor, precum şi câştiga încrederea unor oameni complet necunoscuţi. Messing era convins că Berbecii în constelaţia zodiacală – sunt cei mai buni oratori şi lideri. Aceştia tind să fie lideri, şi radiază o energie incredibilă, care adesea este transmisă la distanţe mari.

Citeşte şi: 5 obiceiuri pe care le ai şi nu ştii că îţi aduc nefericirea. Renunţă imediat la ele!

Vărsător

Despre Vărsător, clarvăzătorul a spus că acesta este unul dintre cele mai complexe şi slab studiate semne ale zodiacului. Messing presupunea că în acestă zodie se nasc multe personalităţi celebre şi talentate. Şi totul este pentru că Vărsătorii văd lumea diferit decât majoritatea pământenilor.

Ei sunt capabili să vadă lucruri frumoase, chiar şi în cele mai banale mărunţişuri. În acelaşi timp, Vărsătorul radiază întotdeauna pozitivism şi este gata să-l împărtăşească cu alţii. Din acest motiv, vampirii energetici caută cu plăcere să comunice cu ei.Recente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg