Află când este ziua ta norocoasă din luna februarie în funcţie de zodie!

Aștepţi un moment norocos şi să fii găsit de oportunităţi în loc să te pui în mişcare şi să-ţi creezi ocazii singur?  Cu cât faci mai mulți pași către ceea ce-ți dorești, cu atât te aliniezi mai mult la vibrația pe care o trăiești deja şi atragi norocul asupra ta. Vezi în ce zi a lunii februarie vei simţi că lucrurile se pun în mişcare şi vei avea motivaţia de a-ţi schimba viaţa!

image

Energia semnelor Vărsător și Pești ne va ajuta pe toţi să ne concentrăm mai bine şi să luăm decizia de a lucra mai mult pentru a obţine ce ne dorim. Potrivit Yourtango.com, poate fi o provocare să ne îndepărtăm cu adevărat de trecut, de ceva sau de cineva care ne împiedică să evoluăm. Într-o anumită zi a lunii februarie, fiecare dintre noi va găsi ceea ce îi blochează norocul, dezvoltarea personală.

Bebec – 22 februarie

Februarie, în special ziua a 22-a îţi aduce o succesiune uimitoare de evenimente. Spre sfârșitul lunii, cinci planete, inclusiv Jupiter, se vor aşeza astfel încât te împing spre expansiune și te ajută să treci la o etapă superioară în viața ta. Norocul te va însoţi până în mai, când Jupiter se va muta în zodia ta.

Taur - 11 februarie

Planeta Mercur a comunicării şi gândurilor se află în Vărsător și îţi activează sectorul carierei în luna februarie, deci te poţi aștepta să apară oportunități de bun augur și posibilitatea unei avansări la locul de muncă. Ar trebui să fii încrezător în forţele proprii şi să mergi împotriva curentului dacă este nevoie, deoarece asta poate fi ceea ce este necesar pentru a obține succesul.

Gemeni - 11 februarie

În februarie, pe măsură ce planeta Mercur tranzitează către semnul zodiacal Vărsător, care guvernează toate aspectele legate de noroc, este timpul să te concentrezi pe ceea cete atrage în loc să-ţi ignori talentele din motive practice. Ai ocazia de a obţine mai multe avantaje dacă îţi urmezi pasiunile.

Rac - 20 februarie

După mijlocul lunii februarie, dacă ai probleme financiare sau imobiliare, vei avea un impuls pozitiv, pe măsură ce Venus intră în zodia Berbec. Schimbarea locului de muncă ţi-ar putea aduce avantaje în această perioadă. Te va ajuta să te îndepărtezi mai mult de acea zonă de confort pe care ţi-ai dorit s-o părăseşti, așa că nu-ţi fie teamă să te ocupi de ceva nou.

Leu - 20 februarie

Energia acestei zile de februarie îţi dă avântul necesar să încerci lucruri noi și să călătorești. Deschide-te către experiențe noi! Pe măsură ce Venus trece în semnul de foc al Berbecului, îţi aduce pasiune și motivație. Nu lăsa trecutul să te facă să ratezi ocazii importante pe care ți le oferă ca pe un cadou.

Te-ar mai putea interesa: Cum testează un bărbat o parteneră în funcţie de zodia lui

Fecioară - 27 februarie

Sfârșitul lunii februarie vine cu o lecție importantă pentru cariera ta. În general, în lunile din primul sfert de an te vei elibera de ceea ce nu-ţi mai foloseşte. Această tendinţă creează o dinamică încurajatoare pentru a nu te mai agăța de nimic care îţi consumă energia.

Balanţă - 27 februarie

Spre finalul lunii februarie au loc multe schimbări pozitive și intense pe plan amoros. Te vei putea concentra pe tot ceea ce vrei să creezi în viața ta. Vei face  pace cu trecutul şi te vei deschide spre viitor. Poate părea că totul este prea frumos pentru a fi adevărat.

Scorpion -16 februarie

Energia pe care vei avea în această zi de mijloc de februarie te face să gândeşti pozitiv şi să ai succes indiferent prin ce treci. Forţa ta interioară este cheia pentru a avea o viață nouă, pentru a închide ușa trecutului tău.

Săgetător - 5 februarie

Luna Plină în Leu activează cea mai norocoasă parte a vieții tale în această lună, deoarece strălucește puternic și este plină de posibilități. Luna plină este un moment bun pentru a închide un cerc, un ciclu, în timp ce accepţi adevărul propriilor emoții. Acum ai capacitatea de a ști ce ai nevoie și ai motivația de a-ți materializa dorinţele. Norocul pe care îl căutai era întotdeauna în interiorul tău.

Vezi şi: Cele mai frumoase femei ale zodiacului. Ce zodie deţine titlul

Capricorn - 27 februarie

Trebuie să-ţi orientezi atenţia asupra sănătății. Fii sincer cu tine însuți cu privire la ceea ce te reține. Făcând acest lucru, vei fi mai puternic și-ţi vei îndeplini toate visele pe care vrei să le transformi în realitate. Apreciază sănătatea, pune preţ pe puterea fizică, dar şi pe cea emoțională, mentală și spirituală.

image

Vărsător - 20 februarie

Luna Nouă în Pești îţi permite să afli moduri noi de a te echilibra financiar şi de a-ţi gestiona mai bine banii, cu rezultate incredibile. Vei înțelege pe cine prețuiești mai mult în viața ta şi te vei concentra mai mult asupra finanțelor. Fă-ți timp pentru a aduce stabilitate în zonele importante din viaţa ta. Îţi faci norocul cu mâna ta.

Peşti - 22 februarie

Nu doar pe 22 februarie îţi vor merge toate din plin. Vei avea un an bun. Spre finalul lui Făurar, îţi vor fi luminate toate aspectele legate de finanțe şi câştiguri.

Anul acesta vei simți că ai stabilitatea necesară pentru a-ți transforma visele în realitate. Planeta Saturn se va muta în semnul tău la începutul lunii martie, așa că este momentul să te bucuri de roadele eforturilor depuse pentru a reuşi ceea ce ţi-ai propus.

FOTO: Shutterstock



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg