Cum îţi seduci alesul, în funcţie de zodie

1 78140 original jpg jpeg

Câteodată, unele persoane sunt mai greu de cucerit decât par la prima vedere. Dacă vrei să îl vrăjeşti pe bărbatul visurilor tale şi să îl faci să îşi piardă minţile, semnele zodiacale te pot ajuta să alegi căile prin care nu dai greş niciodată. 

Berbec (21.03 – 19.04)

Dacă vrei să seduci un nativ Berbec, trebuie să ştii să joci după regulile sale. El este un cuceritor care nu se lasă mai prejos când vine vorba de dragoste. Este atras de persoanele impulsive, cu personalitate, care îi acordă toată atenţia şi îl fac să se simtă superior. Pentru a-l seduce, trebuie să îi hrăneşti orgoliul şi să îl lauzi zilnic cu cele mai frumoase cuvinte.

Taur (20.04 – 20.05)

Formula prin care poţi cuceri un nativ Taur este foarte simplă. Impresionează-l cu un singur gest care să-i taie răsuflarea. Nu numai că îl vei seduce, dar vei reuşi să îi dai o stare de bine prin simplul fapt că îi arăţi cât de mult te-ai gândit la el. Nu uita că nativul Taur este o persoană foarte posesivă şi din acest motiv trebuie să îl faci să ştie că îi aparţii în totalitate.

Gemeni (21.05 – 20.06)

Nativul Gemeni este destul de greu de cucerit, aşa că dacă vrei să îl faci să îţi cadă la picioare, e nevoie să îi laşi spaţiu să se desfăşoare. Are nevoie de multă libertate, de înţelegere, dar şi de modalităţi prin care să îl ţii ocupat. Ai putea să îi vorbeşti ore în şir la telefon, cu o voce care să îl dezmierde şi să îl provoace. Atenţie! Când intenţionezi să seduci un nativ Gemeni, încearcă să nu te implici emoţional din prima clipă, căci până la iubire e cale lungă. Distrează-te alături de el şi arată-i că iubeşti viaţa, mai ales pentru plăcerile pe care le oferă.

Rac (21.06 – 22.07)

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că nativul Rac este sensibilul zodiacului. Prin urmare, dacă vrei să îl seduci, trebuie să îl faci să se simtă în siguranţă. Ajută-l să treacă peste toate momentele grele şi încearcă să îi fii cât mai mult alături, să îi acorzi sprijin şi un umăr pe care poate să plângă. Nu numai că va aprecia altruismul tău, dar se va îndrăgosti imediat de tine. Nativul Rac poate fi cel mai tandru iubit, capabil să te sufoce cu dragostea lui. Încrederea ta în el este cel mai seducător elixir.

Leu (23.07 – 22.08)

Ca să-l îmblânzeşti pe Leu, trebuie să pui la bătaie artileria grea. Tratează-l ca pe un rege! Acţiunile tale trebuie să fie îndrăzneţe şi teatrale. La fel ca nativul Berbec, e necesar să îl pui pe primul loc în topul priorităţilor tale. Arată-i devotament, respect şi admiraţie, iar inima sa va fi plină de bucurie. Nu uita să îl complimentezi de felul în care arată, căci vorbele tale îi vor creşte şi mai tare stima de sine.

Fecioară (23.08 – 22.09)

Nativul Fecioară are nevoie de stimulare mentală, aşa că ar fi mai bine să începi să îl seduci prin a-i suci minţile la propriu, dar şi la figurat. Poţi să îi atragi atenţia dacă îl inviţi la un film, la un concert de muzică simfonică sau dacă îi dăruieşti o carte. De asemenea, îl vei seduce cu siguranţă dacă îi vei arăta cât eşti de ordonată şi cât de mult accent pui pe detalii.

Balanţă (23.09 – 22.10)

Dacă vrei să seduci un nativ Balanţă, va trebui să îi împărtăşeşti dorinţa pentru cine romantice în oraş, călătorii şi apariţii elegante. El este un iubitor al bunului gust, prin urmare, va trebui să te ridici la înălţimea lui. Vorbeşte-i cât mai drăgăstos, despre orice subiect, şi nu îţi arăta de la început fricile şi nemulţumirile tale.

Scorpion (23.10 – 21.11)

Dacă ai reuşit să îi atragi atenţia de la prima vedere, înseamnă că l-ai sedus pentru totdeauna. Nativul Scorpion pune preţ pe felul în care arăţi şi pe ce reuşeşti să îi transmiţi. E deajuns să te îmbraci într-o rochie roşie, senzuală şi să vă înţelegeţi numai din priviri. Oferă-i cât mai mult timp şi lasă-l să îţi atingă sufletul.

Săgetător (22.11 – 21.12)

Spune-i nativului Săgetător că vrei să sari cu paraşuta, să urci pe cei mai înalţi munţi sau să faci o călătorie în jurul lumii. Este cea mai bună metodă prin care poţi să îl seduci şi să îl faci să se îndrăgostească iremediabil de tine. Nativul Săgetător iubeşte aventura, pentru el viaţa presupune cât mai multe riscuri. Dacă vede că îi împărtăşeşti dorinţele, te va considera partenera ideală.

Capricorn (22.12 – 19.01)

Nativul Capricorn pune preţ pe responsabilităţile sale, aşa că trebuie să îi respecţi nevoia de control şi visul de a fi cel mai bun. Uneori, poate se implică prea mult în proiectele profesionale, în aşa fel încât nu mai are timp şi pentru viaţa personală. Lasă-l pe el să facă regulile şi demonstrează-i că vrei o relaţie stabilă. Doar aşa îl vei cuceri.

Vărsător (20.01 – 18.02)

Nu îi arăta unui nativ Vărsător că te-ai amorezat din prima secundă şi că ai face orice pentru el, ci lasă-l pe el să fie cel care are iniţiativa. Îl vei seduce tocmai prin distanţa pe care o pui între voi doi şi prin faptul că eşti greu de cucerit. Va încerca să te impresioneze, iar tu va trebui să îi arăţi ce simţi pe parcurs, şi nu de la prima întâlnire, căci îşi poate pierde interesul.

Peşti (19.02 – 20.03)

Cea mai bună metodă prin care poţi să seduci un nativ Peşti este să îl laşi să afle totul despre tine. Iubitor şi romantic incurabil, nativul Peşti va fi cucerit pe loc dacă îl inviţi la tine acasă să vizionaţi un film romantic sau să socializaţi la un pahar de vin. Şi pentru că se află mereu în căutarea sufletului-pereche, e important să îi spui că este singura persoană pe care ţi-o doreşti alături pentru toată viaţa.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg