Horoscop pe 2 săptămâni. Sfârșitul lunii august ne aduce succes în negocieri

Ziua de 20 august este una cu semnificație puternică, deoarece Marte, planeta care stimulează ambiția, traversează semnul zodiacal Gemeni.

image

Timp de șase săptămâni, cuvintele și modul cum le folosim în comunicare pot avea un impact uriaș pozitiv, dar și negativ. De tine depinde ce vrei să obții în urma dialogurilor, a negocierilor.

Începând cu 22 august, când intrăm în sezonul Fecioarei, o să simțim tot mai mult nevoia de ajustare a rutinei zilnice și să regăsim conexiunea dintre minte, corp și spirit. Căutăm și regăsim echilibrul și ne facem viața să funcționeze cât mai bine posibil. Luna nouă din 27 august, în zodia Fecioară, reprezintă momentul ideal pentru a începe lucruri noi, care să se desfășoare în beneficiul nostru, iar Universul e de partea tuturor, câtă vreme ne facem temele bine, suntem onești și motivați.

Citește și Fazele Lunii influenţează comportamentul? Ce spun studiile despre legătura dintre violenţă şi Luna plină

Horoscop pe 2 săptămâni – Berbec

Crește probabilitatea ca eșecurile amoroase asociate cu egoismul, gelozia sau cu neîncrederea să vină. Există riscul deteriorării relațiilor cu superiorii. Partenerii vin cu responsabilități suplimentare, plus că organismul va începe să resimtă stresul și oboseala. Poate că va fi dificil să vă concentrați pe ceva anume, să le ține minte pe toate, să faceți mai multe lucruri deodată. De aceea, riscați ca inconsecvența voastră să-i deranjeze pe alții.

Horoscop pe 2 săptămâni – Taur

Dacă lucrați în construcții sau în activități imobiliare, atunci puteți conta pe rezultate acceptabile, mai ales dacă sunteți atenți când interacționați cu oameni cu putere. Este de preferat să vă concentrați pe dezvoltarea relațiilor și proiectelor anterioare. Situația poate scăpa de sub control în a treia decadă de august. V-aș sfătui să amânați călătoriile, inclusiv delegațiile de afaceri, deoarece crește probabilitatea de situații imprevizibile.

Horoscop pe 2 săptămâni – Gemeni

Se tulbură apele, vin provocări, și unele dintre ele nu depind de voi. Vă puteți schimba locul de muncă, ori vă veți muta într-un nou loc de reședință. Veți primi câteva vești de la părinți, veți lucra de-acasă din cauza sănătății precare sau a nevoii de a avea grijă de unul dintre membrii familiei. Conflictele pot apărea pe baza unor obligații neîndeplinite la timp, veți schimba ordinea priorităților, vă veți confrunta cu un fel de colaps emoțional.

Vezi și Un singur om deține Luna. Vedetele s-au înghesuit să cumpere teren de la el!

Horoscop pe 2 săptămâni – Rac

Încercați să vă protejați de aventuri dubioase care vă promit profituri rapide. În caz contrar, veți pierde chiar și economiile existente. Dificultățile bruște vor fi asociate cu greutatea în obținerea banilor lor sau cu o distribuție nedreaptă a veniturilor. Nu sunt excluse cheltuieli mari neplanificate! Ar trebui să vă abțineți de la a da împrumuturi și a lua credite, de la a face achiziții scumpe, investiții și de la alte angajamente profesionale.

Horoscop pe 2 săptămâni – Leu

Intuiția este ascuțită, ceea ce vă va permite să calculați cu exactitate unde să investiți bani. Fiți atenți la ce este profitabil, nu doar interesant! Abilitățile organizatorice vor avea greutate. Jumătatea perioadei va fi mai dificilă, cu blocaje, neînțelegeri și întrebări fără răspuns. Proiectele se vor amâna până nu se știe când, iar voi veți deveni confuzi și instabili. Până la final de august, va fi foarte greu să luați decizii în cunoștință de cauză.

Horoscop pe 2 săptămâni – Fecioară

Săptămânile ce urmează pot fi supuse unei instabilități extreme din cauza neînțelegerii și presiunii altora. Vor veni noi responsabilități neprevăzute și sarcini suplimentare, care la rândul lor pot provoca condiții stresante. În același timp, conflictele constante cu ceilalți pot provoca daune grave ale sistemului nervos, epuizându-vă potențialul energetic, deja slăbit. Aclimatizarea va fi dificilă, iar schimbările nu vor aduce beneficii organismului.

Horoscop pe 2 săptămâni – Balanță

În perioada imediat următoare, tema finanțelor va veni în prim plan. În această perioadă, care se anunță a fi instabilă, vă veți putea confrunta cu dificultăți financiare serioase, care implică pierderi pentru unii nativi. De aceea, ar trebui să se evite orice riscuri asociate cu banii, nu este de dorit să investiți și să cumpărați ceva scump, nu ar trebui să împrumutați bani din bancă ori să vă îndatorați la prieteni și nici să semnați acte de proprietate.

Te poate interesa și Top 5 cele mai elegante zodii. Eşti curioasă dacă te numeri printre ele?

Horoscop pe 2 săptămâni – Scorpion

Dacă vor veni energii tensionate, asta se poate petrece sub formă de proceduri serioase de parteneriat. Poate să apară o schimbare a conducerii în organizația în care activați. De asemenea, o evaluare incorectă a situației actuale, poate complica progresul profesional. Cu sănătatea, nu vor exista probleme majore, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să luați măsuri de prevenție. Pentru a vă menține la același nivel, trebuie să petreceți mai mult timp în aer liber.

Horoscop pe 2 săptămâni – Săgetător

Se anunță schimbări pentru voi și n-are sens să vă opuneți lor. Ele vor fi în special în sectorul profesional. Va trebui evitat riscul inutil legislativ, rateurile din cauza propriei neatenții și a tot felul de neînțelegeri pe parcurs. Cei mai talentați dintre voi vor avea rezultate frumoase, veți putea câștiga popularitate și faimă în cercurile creative și în domeniul științific, veți atinge recorduri demne în sportul profesionist, veți avea succes în muzică.

Horoscop pe 2 săptămâni – Capricorn

În perioada imediat următoare, riscați să deveniți autoritari, duri, iar de aici se pot isca grave conflicte. Nici cu banii nu veți sta bine și nu vor fi săptămâni favorabile investițiilor. Pentru a vă lansa în niște proiecte interesante, va trebui să depuneți mult efort. Și da, poate că acesta va fi cel mai bun moment pentru a vă privi viața dintr-un unghi nou și a pleca într-o aventură care să vă scăpe de actuala realitate. Ar fi avantajate călătoriile.

Horoscop pe 2 săptămâni – Vărsător

Multe vor depinde de capacitatea de a vă înțelege cu alți oameni, de a accepta alte puncte de vedere, precum și de capacitatea de a-i asculta pe alții, de a ține cont de planurile și dorințele lor. Al treilea decan de august va fi sub semnul întrebării în privința continuării demersurilor voastre după bunul plac. Lucrurile vor lua altă întorsătură, dar voi veți insista în a le continua la fel ca înainte, provocând astfel conflicte serioase cu apropiații.

Horoscop pe 2 săptămâni – Pești

Vă va fi greu să dialogați și să comunicați din cauza neînțelegerilor ce se pot isca din senin și poate chiar a intransigenței voastre. În plus, această perioadă va aduce defecțiuni ale aparatelor electrice, risc de accidente sau cazuri de forță majoră. Relațiile afective vor fi și ele supuse tensiunilor, iar lucrurile nerezolvate și nelămurite vor crește în efecte și intensitate. Nu mai trebuie să fugiți din calea lor, a sosit momentul să vă asumați riscurile!

@shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg