Ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie

Alegerea unui animal de companie nu este atât de simplă, mai ales dacă vrei să impresionezi pe cineva cu un astfel de cadou simpatic! Pentru a nu da greș, horoscopul te ajută și de această dată și te învață cum să alegi cel mai potrivit animal de companie, în funcție de zodie! 

image

Poate că te-ai decis să îi oferi cuiva în dar un animăluț simpatic sau poate că tu îți dorești nespus un animal de companie, însă nu te poți decide pe care să îl alegi. Ține cont de sfaturile astrologilor și, cu siguranță, nu o să greșești! 

Cel mai potrivit animal de companie pentru fiecare zodie în parte

Citește și: 5 cazuri de crimă rezolvate cu ajutorul animalelor 

Berbec 

Zodia Berbec este plină de viață și are nevoie de un animal care să țină pasul cu nivelul său de energie. În acest context, astrologii sunt de părere că ai putea impresiona această zodie cu un…dihor, unul dintre cele mai energice animale de companie! 

Taur 

Puțină dragoste nu strică niciodată în viața reprezentanților zodiei Taur, așa că un hamster drăgălaș li s-ar potrivi perfect. De asemenea, ei nu ar refuza niciodată o pisică sau un cățel de talie mică, mai ales dacă locuiesc la casă. 

Gemeni

Gemenii vorbăreți au un aliat pe cinste în regnul animal: papagalul. Așa că această pasăre specială le-ar putea ține companie toată ziua. De asemenea, un câine bichon i-ar putea ține în priză.  

Rac

Un arici care are nevoie de puțină dragoste ar putea fi tovarășul ideal pentru zodia Rac. De asemenea, o pisică ar fi perfectă pentru reprezentanții acestei zodii, deoarece îi place să stea toată ziua pe canapea, la fel cum fac Racii. 

Vezi și: De ce pisica adoră să doarmă la picioarele tale? Motivele te vor surprinde 

Leu

Leilor le place să se înconjoare de lucruri frumoase, așa cum este pisica Bengal. Așa cum Leul adoră să fie în centrul atenției, la fel și această pisică iubește să fie populară. Ce să mai… perechea perfectă! 

Fecioară 

De regulă, Fecioarele sunt foarte pretențioase cu privire la spațiul lor personal și nu își doresc să le fie invadată locuința. Așadar, cel mai bun cadou pentru ele ar fi un acvariu cu pești, pe post de decor. 

Balanță

De regulă, Balanțelor le place să fie înconjurate de tot ce este frumos, iubesc să primească și să ofere dragoste. Așadar, animalul ideal de companie pentru ele ar putea fi un iepure pitic, cu care și-ar putea impresiona familia și apropiații. 

Scorpion

Iubitori de mister, Scorpionii ar putea fi impresionați doar de un animal aparte, cum ar fi șopârla. Alura misterioasă a șopârlei i-ar putea atrage ca un magnet! 

Săgetător 

Spirit aventurier, Săgetătorului i s-ar potrivi cel mai bine un animal care i-ar putea face față. Ciobănescul Australian ar putea fi o alegere bună pentru un Săgetător care iubește plimbările în aer liber. 

Capricorn 

La fel precum Capricornii, iepurii pitici sunt creaturi liniștite, care devin mai înțelepte cu vârsta. De asemenea, o pisică Abyssian ar putea fi o altă alegere bună, deoarece aceasta iubește să interacționeze cu stăpânul său, iar un Capricorn i-ar putea oferi toată dragostea de care acest animal are nevoie. 

Vărsător 

Având gusturi pretențioase, Vărsătorii nu pot fi impresionați cu orice cadou. Poate doar dacă ar primi în dar o șopârlă, care nu le-ar deranja prea mult spațiul personal.

Pești 

Zodia Pești adoră animalele, așa că alegerea cadoului perfect nu este atât de dificilă. Poți impresiona acest semn zodiacal dacă îi vei oferi o pisică, un câine de talie mică, dar și un acvariu cu pești. 

Sursă foto: Shutterstock