În ce oraș să pleci în vacanță în funcție de zodie. Energia locului te va cuceri!

Îți dorești să pleci într-o vacanță sau vrei să îți schimbi domiciliul și încă nu te-ai decis care să fie locul potrivit? Ce-ai spune dacă ai ține cont de sfatul astrologului? Potrivit lui, fiecare semn zodiacal prosperă într-un anumit oraș. 

image

Fiecare zodie are câte un motiv pentru care ar putea să aprecieze o anumită destinație. Se spune despre Paris că este orașul iubirii, așa că zodia Balanță ar fi încântată să ajungă în acest loc, iar Roma ar putea fi destinația perfectă atât pentru cei născuți sub semnul zodiei Gemeni, cât și pentru zodia Berbec, deoarece ei sunt pasionați de istorie. Dar iată ce le recomandă astrologul Charlotte tuturor semnelor zodiacale, potrivit „Best Life‟! 

Berbec

Cei născuți sub semnul zodiei Berbec se vor simți „ca acasă‟ în Roma, deoarece în acest loc vor avea întotdeauna ceva de făcut. Acești nativi sunt plini de energie și, cu siguranță, vor experimenta atât activitățile din timpul zilei, cât și viața de noapte a orașului. 

Taur

Pe cei născuți sub semnul zodiei Taur îi caracterizează luxul, iar ce oraș poate fi mai potrivit pentru acești nativi dacă nu Milano, locul în care își pot cumpăra cele mai luxoase haine și obiecte!? Să nu uităm că Taurii iubesc mâncarea, iar în Italia vor putea consuma unele dintre cele mai apreciate preparate de pe glob. 

Citește și: Cel mai prost obicei în funcție de semnul tău zodiacal 

Gemeni 

Acest semn zodiacal poate fi atras de Berlin, capitala Germaniei. Asta pentru că, la fel ca Roma, acest oraș are o istorie bogată și o arhitectură variată, iar Gemenii vor fi, cu siguranță, atrași de informațiile pe care le vor descoperi în călătoria lor. 

Rac

Dacă te-ai născut sub semnul zodiei Rac, sunt șanse mari să iubești marea și oceanul, așa că Sydney ar putea fi locul potrivit pentru tine! Cu o vreme însorită pe tot parcursul anului, Sydney se mândrește cu plaje frumoase, cu o faună sălbatică rară și cu o atmosferă prietenoasă, unde Racii se pot simți ca acasă. 

Leu 

Se spune despre Leu că este regele zodiacului, așa că unde s-ar putea simți mai bine dacă nu în Cairo, capitala Egiptului, locul unde se află piramida regelui Kheops, una dintre cele mai căutate puncte de atracție din lume? „Leii sunt regii zodiacului, așa că și-ar putea dori să exploreze acest loc măiestos‟, spune astrologul. 

Fecioară 

Dacă te-ai născut sub semnul acestei zodii și te-ai gândit vreodată să ajungi în Amsterdam, ei bine a sosit momentul să îți rezervi acel zbor dorit! Fecioarele iubesc organizarea, curățenia și sportul, așa că explorarea pe bicicletă a acestui oraș poate fi ideală pentru tine. 

Balanță

Orașul Paris activează natura romantică a zodiei Balanță, ci și dragostea pentru cunoaștere. Turnul Eiffel și muzeul Luvru vor fi primele locuri în care își va dori să ajungă! Și să nu uităm că Balanțele vor fi atrase și de bucătăria franțuzească, în special de croasantele fine cu unt! 

Scorpion

Astrologul spune că magia orașului New Orleans îi va atrage pe nativii născuți sub semnul Scorpionului. „New Orleans este un oraș cu o cultură bogată, cu o arhitectură minunată, cu muzică distinctivă și cu o viață de noapte plină, toate potrivite pentru un Scorpion‟, a spus specialistul. 

Săgetător

Pregătiți mereu pentru aventuri, Săgetătorii ar putea aprecia energia orașului Miami, plină de oportunități. Parcuri tematice, viață de noapte, mâncare variată, cam acestea vor fi lucrurile cu care Săgetătorii vor fi impresionați. 

Citește și: Nimeni nu le spune lor ce să facă! Cele mai încăpățânate zodii 

Capricon 

Chibzuiți cum îi știm, Capricornii pot face față destinațiilor scumpe, așa cum este orașul Londra. Această zodie nu se va da înapoi de la a încerca preparatele scumpe și de la cumpărăturile de lux, deoarece știe cum să își organizeze bugetul. 

Vărsători

Întotdeauna pregătiți pentru o nouă provocare, Vărsătorii vor fi fascinați de energia orașului New York. Cei născuți sub acest semn vor fi impresionați de opulența acestui loc, cât și de diversitatea culturală întâlnită în New York.

Pești 

Ierusalim este locul în care persoanele născute sub semnul zodiei Pești se vor încărca cu energie pozitivă. Predispuse la sensibilitate, aceste persoane își vor putea vindeca aici rănile din trecut și dezamăgirile pe care le-au experimentat. 

Sursă foto: Shutterstock   



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg