Idei de cadouri în funcție de zodie. Ce să le dăruiești celor dragi de Sărbători

Mai este foarte puțin timp până la Crăciun, așa că fiecare se pregătește să achiziționeze pentru cei dragi cele mai frumoase cadouri. Dacă ai rămas în pană de idei și încă nu te-ai decis ce să adaugi în coșul de cumpărături, zodiacul îți spune cum să nu dai greș. Iată câteva idei de cadouri pentru Sărbători!

image

Achiziționarea cadoului perfect nu va mai fi o provocare dacă vei ține cont de sfaturile astrologului Lisa Stardust. De pildă, pentru zodia Berbec cel mai potrivit cadou poate fi un aparat de relaxare cu sunet, care i-ar putea asigura un somn odihnitor. Știm cu toții cât de multă energie depun Berbecii pe parcursul zilei, așa că un astfel de aparat poate fi exact ce îi lipsește din locuință!

Pentru cei născuți în zodia Taur, o pătură pufoasă ar fi cadoul potrivit, deoarece aceste persoane iubesc să se relaxeze stând în pat sau pe canapea, după o zi lungă de muncă. 

Mereu puși pe distracție, Gemenii vor aprecia dacă vor primi un microfon, cu sau fără fir, pentru karaoke. Cum Racii preferă, de cele mai multe ori, să își exprime emoțiile în scris, astrologul spune că un cadou excelent pentru ei ar putea fi un pachet format dintr-o agendă specială și un stilou de calitate. 

Leii vor fi impresionați de câteva lumânări pentru decorul locuinței, iar Fecioarele de un aparat de aromaterapie. O Fecioară se poate stresa foarte repede din cauza sarcinilor multiple, așa că nu vei da greș cu un set de uleiuri esențiale, cum ar fi cele de pin, lavandă și cedru, ce o vor ajuta să se detașeze. 

Citește și: Cadouri care atrag ghinionul în casă. Nu le accepta sub nicio formă! 

Cum zodia Balanță este mereu în mișcare, cadoul perfect pentru ea ar putea fi un ceas inteligent care să îi monitorizeze caloriile consumate sau o geantă, ce o va ajuta să aibă la ea toate obiectele de care are nevoie. 

Scorpionii sunt cunoscuți pentru latura nostalgică, așa că o cameră foto li s-ar putea potrivi, iar Săgetătorii vor fi impresionați de cadouri ce le oferă energie, precum: o cafea bună, un aparat de făcut cafea sau chiar de un abonament la sala de fitness.

Un șorț personalizat poate fi cel mai bun cadou pentru Capricorni, deoarece le place să gătească, așa că îl vor folosi cu siguranță! Vărsătorii iubesc să fie răsfățați cu dulciuri, iar cei născuți în zodia Pești apreciază foarte mult plantele de interior. 

Sursă foto: Shutterstock