Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Știai de el?

În funcție de trăsăturile pe care zodia ta le are, poți să ai unele abilități pe care încă nu le-ai descoperit. Descoperă ce spun astrologii despre talentul tău „ascuns‟! 

image

După ce au analizat fiecare zodie în parte, astrologii Stina Garbis și Betty Andrews, au dezvăluit care sunt abilitățile pe care semnele zodiacale le stăpânesc. De pildă, dacă te-ai născut în zodia Berbec, talentul tău ascuns este persuasiunea, deoarece ai o putere mare de convingere. Ești ambițios și nu te lași până când nu îi determini pe oameni să facă ce îți dorești! 

Citește și: Ce emoticon te reprezintă în funcție de zodia ta? 

Cei născuți în zodia Taur au multă răbdare, așa că pot fi meșteri talentați! „Fie că ne referim la ceramică, grădinărit sau la alte meșteșuguri, natura lor răbdătoare le permite să stăpânească detaliile și să producă lucruri frumoase‟, a spus Betty Andrews, pentru „Best Life‟. Gemenii, în schimb, sunt flexibili și rețin cu ușurință tot ceea ce le spui. Așa că, ei se pot ocupa cu jocurile de mimă la petrecerile cu prietenii. 

Cunoscut precum părintele zodiacului, Racul are abilitatea de a-i calma pe ceilalți și de a-i ajuta în situațiile dificile. Însă Leul poate fi un speaker motivațional, deoarece îi place să atragă atenția celor din jur și este un bun comunicator. Fecioara știe cum să gestioneze crizele, deoarece sunt atente la detalii, așa că dacă o persoană dorește să iasă dintr-o situație dificilă, Fecioara o va ajuta să facă față situației! 

Citește și: Menirea pe care o ai în funcție de zodie. Semnele de apă se bazează pe emoții! 

Descoperirea adevărului este talentul ascuns al Balanței. Diplomată și inteligentă, o Balanță își dă seama imediat când cineva o minte: „Are puterea discernământului și știe să vadă adevărul‟, a punctat astrologul Stina Garbis. Scorpionul poate fi un cercetător de succes, deoarece are răbdare să caute informațiile care îl interesează. Este capabil să descopere date pe care oamenii le-ar putea trece ușor cu vederea! 

Săgetătorul are multe de povestit despre călătoriile sale, motiv pentru care poate fi un bun scenarist, însă unui Capricorn cel mai bine îi stă într-o poziție de lider, deoarece îi place să conducă și să vadă potențialul în oameni. 

Inteligent și inventiv, un Vărsător se poate descurca de minune în calitate de profesor sau mentor în carieră, pe când persoanele născute în zodia Pești se pot ocupa cu interpretarea viselor, deoarece sunt conduse de Neptun, planeta spiritualității. 

Sursă foto: Shutterstock