Semnul zodiacal chinezesc care aduce succes, putere şi bogăţie. Aceşti nativi sunt cei mai norocoşi!

Toţi avem punctele noastre forte, dar unii pur și simplu reușesc mai mult decât alții și au foarte mult noroc. Unii astfel de oameni sunt sigur cei născuţi sub un anumit semn zodiacal din astrologia chineză.

image

În astrologia chineză, există 12 semne zodiacale, fiecare cu trăsături și caracteristici de personalitate diferite. Potrivit unui astrolog citat de Daily Express, există un semn zodiacal chinezesc sub care se nasc cei care ajung să aibă succes în viaţă.

Cei mai încrezători nativi

Cei născuți în anii 2024, 2012, 2000, 1988, 1976, 1964 sau 1952 se află, conform astrologiei chineze, sub semnul Dragonului. Acesta inspiră respectul și admirația celorlalți. De cele mai multe ori au un statut înalt. Despre aceştia se spune că se descurcă întotdeauna mai bine decât alții, deoarece se remarcă prin calităţi ca frumuseţea sau inteligenţa. Ies în evidenţă la școală și, ca adulți, la locul de muncă.

Sunt carismatici, chiar dacă, în aparenţă, nu au nimic special din punct de vedere fizic. De asemenea, s-ar putea să descoperi că sunt cei mai încrezători oameni din cercul tău social. Au noroc nu doar în plan profesional, ci şi în dragoste. Când se îndrăgostesc cu adevărat, sunt gata să facă sacrificii mari.

Citeşte şi: Cei mai manipulatori nativi ai zodiacului european!

Este un semn al liderilor

Nu-r fi surprinzător să descoperi că șeful tău s-a născut într-un an al Dragonului. Iubit şi apreciat, cel aflat sub semnul Dragonului ajunge rapid într-o funcţie de conducere încă din tinereţe. La nivel de grupuri, nativii Dragon sut energici, tind să joace rolul principal și să iasă în evidență prin temperamentul lor. Principalele lor puncte forte sunt vitalitatea, ambiția, sinceritatea. Mai mult, sunt planificatori grozavi şi sunt conștienți de sine, ceea ce îi ajută să-şi atingă scopurile mai uşor.

Vezi şi: Ce animal eşti în funcţie de semnul tău zodiacal

În ceea ce privește defectele lor, pot fi puțin obsedaţi de succes, exigenţi şi egoişti. Reuşesc ceea ce-şi propun, dar, odată ajunşi în vârf, riscă să se lase pradă dorinței de măreție, pot să devină aroganţi sau nu mai doresc să asculte sfaturile celor din jurul lor care le vor binele. Atenţie! Au tendinţa să devină capricioşi, să fie foarte exigenţi cu ei şi cu ceilalţi, iar, dacă se supără, sunt greu de calmat şi nu mai au încredere în nimeni.

FOTO: ShutterstockRecente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg