Vrăji la Luna Plină ca să-ţi găseşti jumătatea. Ce ai de făcut

1 69384 original jpg jpeg

Potrivit credinţelor populare, toate practicile magice, în special vrăjile de dragoste, au mai mare succes când sunt făcute în serile cu lună plină. Astrul ceresc aflat în această fază răspândeşte o energie aparte, care influenţează corpul uman şi favorizează arta divinaţiei. Aşadar, dacă vrei să îţi găseşti ursitul, încearcă nişte vrăji la Luna Plină.

Se spune că în nopţile cu lună plină sporesc puterile vrăjitoarelor,care sunt văzute zburând cu măturile aproape de astrul ceresc,bolnavii cu tulburări mintale sunt mai sensibili decât de obicei,naşterile sunt de bun augur şi,după cum vedem deseori în diverse filme,are loc transformarea vârcolacilor. De asemenea,îndrăgostiţii care se căsătoresc în acest timp au parte de noroc şi vor rămâne împreună pentru toată viaţa.

Vrăji la Lună Plină pentru atragerea banilor

Dacă vrei să ai o situaţie materială mai bună, poţi face vrăji la Lună Plină menite să te facă norocoasă pe plan financiar. Aşteaptă să se facă lună plină şi procură un ibric şi o monedă,preferabil una de argint. Înainte de a te apuca de ritual,este foarte important să ştii că nu trebuie să te îndoieşti de efectul vrăjii şi să fii calmă,relaxată. Umple pe jumătate,cu apă de ploaie sau de la un izvor curat,ibricul şi aruncă moneda în el,apoi ai grijă să-l pui într-un loc în care să se reflecte lumina astrului ceresc. Încearcă să te eliberezi de gânduri şi,trecând mâna pe deasupra apei,rosteşte de trei ori această incantaţie: Frumoasă Lună îndepărtată Adu-mi bogaţia îndată Fii bună stăpână Mulţi bănuţi să-mi pui în mână. După ce ai terminat,toarnă apa în pământ,pe un sol în care să bată razele lunii.

Vrăji la Lună Plină ca să-ţi găseşti jumătatea

Se spune că unii îşi caută iubirea o viaţă întreagă şi nu au şanse de reuşită. Dacă ai încercat de multe să-l găseşti pe cel cu care să stai alături o viaţă întreagă şi nu ai avut succes,încearcă o practică folosită deseori de vrăjitoarele tinere,care să-l aducă la tine pe cel care îţi este sortit. Pentru a avea efectul dorit,ritualul trebuie făcut într-o vineri cu lună plină. Notează cu un pix roşu,pe o foaie albă de hârtie,ce calităţi vrei să aibă bărbatul dorit,apoi pulverizează pe ea parfumul cu care te dai de obicei. Închide ochii,repetă-ţi în gând ce ai scris,apoi împătureşte foaia şi pune-o într-un plic. Ţine câteva petale roz sau roşii în mână şi imaginează-ţi că te ţii de mână cu un bărbat care întruneşte dorinţele tale,apoi strânge pumnul. Pune în plic petalele şi,după ce te-ai dat cu un ruj roşu,sigilează-l cu un sărut.

Important!

Plicul nu mai trebuie deschis vreodată,astfel vraja se rupe. De aceea,este bine să fie depozitat într-un loc secret.

Dacă vrei să ai un partener fidel

Gelozia e boală grea şi poate să-ţi distrugă relaţia,mai ales dacă bănuieşti că cel iubit a călcat strâmb sau îi fug repede ochii după altele. Pentru a evita certurile şi ca să-ţi întăreşti legătura de iubire, vrăji la Lună Plină menite să-l facă pe partenerul tău imun la farmecele altor femei. Într-un săculeţ mic,închis la culoare,pune cantităţi egale din următoarele:seminţe de chimen,lemn dulce,crăiţe,rozmarin. Plantele trebuie să fie uscate şi fără rădăcini. Aşază săculeţul lângă patul celui pe care-l iubeşti,în serile cu lună plină,şi el nu va mai fi tentat să te înşele.

Vrăji la Lună Plină - Bine de ştiut!

Influenţa lunii este mai puternică în lunile mai şi iunie şi redusă în lunile de iarnă.

Superstiţii vechi de când lumea

De Anul Nou e lună plină? Înseamnă că urmează 12 luni îmbelşugate.

Tratamentele sau curele de sănătate au efect imediat când luna plină se arată maiestuoasă pe cer.

Dacă vrei să redecorezi sau să construieşti o casă,orientează-te astfel încât să fie lună plină. Toate activităţile întreprinse în această perioadă vor fi încununate de succes.

Nu este bine să dormi sub razele directe ale lunii pline. Te paşte boală grea şi te vei certa cu cei dragi. Iar în cazul în care suferi de vreo afecţiune,evită să priveşti spre astrul ceresc,deoarece boala se va agrava.

Este bine să naşti de lună plină,căci durerile sunt mai uşor de suportat.

Vrăji la Lună Plină - Când o să mai fie Lună Plină în 2015

27 octombrie:Lună plină în Taur; 

26 noiembrie:Lună plină în Gemeni;

25 decembrie:Lună plină în Rac.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg