Zodiacul păsărilor, în funcţie de semnul astrologic sub care te-ai născut

Astrologia poate determina ce pasăre ai fi, pornind de la caracteristicile semnului tău zodiacal, semnificația spirituală a fiecărei specii de pasăre și potrivirea acesteia cu trăsăturile zodiei tale.

image

În majoritatea culturilor, păsările reprezintă mesaje din tărâmul spiritelor, pozitive sau negative, după cum arată Stylecaster. De exemplu, dacă întâlneşti o barză sau un porumbel, acestea ar putea transmite un mesaj de dragoste. Descoperă, în cele ce urmează ce pasăre corespunde semnului tău zodiacal!

Berbec

image

La fel ca tine, șoimul domină cerul datorită naturii sale intense și independente. Acest prădător este cunoscut pentru tenacitatea lui. În ciuda faptului că aveți reputația de a fi intimidanţi, tu și șoimul aveți, de asemenea, o latură surprinzător de blândă, dar ascunsă, de care foarte puţini ajung să se bucure.

Taur

image

Nu este un secret că ai un simţ estetic impecabil. Poate că acest lucru se datorează faptului că semnul tău este guvernat de Venus, planeta iubirii. Şi pasărea colibri împărtășește gusturile tale rafinate și dorința de devotament. Ambii puteți fi agresivi atunci când sunteți provocați, deoarece împărtășiți sentimente de loialitate și determinare.

Gemeni

image

Având în vedere că ești condus de Mercur, ești binecunoscut pentru curiozitatea de nestăvilit. Ca și tine, papagalul oglindește natura ta socială și volubilă. Personalitatea gregară a papagalului și inteligența captează perfect energia ta mercurială.

Rac

image

De obicei, acest semn este asociat cu casa, familia și maternitatea, deci şi cu o pasăre ca barza. Împărtășiţi o natură emoțională. În timp ce sentimentele tale puternice sunt admirabile, natura sentimentală poate fi un indicator al unei intuiţii bune.

Leu

image

Toată lumea știe că îți place să fii în centrul atenției. Dorința ta de a străluci ca un superstar este asemănătoare farmecătorului păun. Penajul strălucitor al păunului atrage atenția, așa că este greu să ignori această celebritate cu pene. La fel ca tine, păunul știe să captiveze pe toți din jurul lui.

Vezi și: Horoscopul cristalelor norocoase. Pietrele care ţin la distanţă ghinionul, în funcţie de zodie

Fecioară

image

Păsările sunt de obicei inteligente, dar ai nevoie de mai mult, deoarece omologul tău aviar ar trebui să rezoneze cu natura ta analitică și organizată. Dintre toate posibilitățile, bufnița pare să-ți semene în privinţa minţii strategice și a exactităţii. Bufnița este o pasăre căreia îi place să-și concentreze energia, deoarece nu se arată ca o pasăre a paradisului și nici nu intimidează ca un răpitor.

Balanţă

image

Deoarece rozul este una dintre culorile tale preferate și menținerea echilibrului este asociată cu semnul tău zodiacal, pasărea flamingo ar putea fi corelată cu zodia Balanţă. Flamingo leagă prietenii bazate pe atribute de personalitate şi oglindesc dorința de omologi reciproci. Așadar, nu este de mirare că împărtășiţi mentalitatea păsărilor care se îngrămădesc laolaltă.

Scorpion

image

Corbul este sufletul tău pereche cu pene, deoarece această pasăre elegantă și capricioasă exemplifică perfect energia ta misterioasă și înclinația pentru tabu. Deoarece ești semnul zodiacal asociat cu tot ceea ce este ascuns, simțurile tale sunt captate de simbolismul spiritual al corbului. Amândoi păreţi mai intimidanți decât sunteți cu adevărat.

Săgetător

image

Optimismul și energia ta sunt contagioase, așa că, de obicei, oamenilor le place să fie în preajma ta. Aduci distracție oriunde te duci. La fel ca tine, tucanului îi place să se distreze, deoarece această pasăre cu cioc mare este incontestabil prietenoasă și jucăușă. Amândoi sunteți pe placul lumii, deoarece împărtășiți o atmosferă teatrală, ca să nu mai vorbim de faptul că tucanul este incredibil de inteligent, deoarece această pasăre a paradisului poate fi antrenată să facă tot felul de trucuri, ceea ce oglindește natura ta curioasă.

Citește și: Nativii din zodiac cărora le surâde norocul financiar şi surprizele din clasament

Capricorn

image

Energia ta se potrivește cel mai bine cu cea a vulturului care inspiră tenacitate şi îndrăzneală. Vulturul nu se teme să facă orice pentru a obţine ceea ce-și dorește, deci nu ar trebui să fie surprinzător faptul că statutul și reputația vulturului exemplifică realizările tale impresionante.

Vărsător

image

Asemănător ţie, cucul este adesea greu de observat, deoarece acestei păsări timide îi place să se ascundă. Pe lângă faptul că împărtășiţi dorința de a petrece timp în singurătate, aveți un mod unic, neconvenţional de a aborda anumite situaţii delicate.

Pești

image

Ca semn de apă, Peşti este asociat cu tărâmul spiritelor şi cu o pasăre care rezonează cu frecvența ta spirituală, precum cardinalul roşu. În timp ce păsările sunt de obicei considerate semne și mesageri în mai multe culturi, cardinalul iese în evidență, deoarece aduce un mesaj din lumea de dincolo. Doar un semn zodiacal psihic ar înțelege cu adevărat semnificația supranaturală a cardinalului.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg