Pamela Anderson dezvăluie că a suferit de depresie „câteva decenii‟

Pamela Anderson, cunoscută pentru rolul iconic din Baywatch, a făcut o dezvăluire emoționantă într-un interviu recent acordat la Zurich Film Festival și publicat în „Variety‟ pe 5 octombrie. Actrița, acum în vârstă de 57 de ani, a mărturisit că s-a confruntat cu depresia timp de aproximativ douăzeci de ani. Anderson a participat la festival pentru a-și promova noul film, The Last Showgirl‟, regizat de Gia Coppola, nepoata lui Francis Ford Coppola, și a primit prestigiosul premiu Golden Eye.

image

Reflectând asupra parcursului său profesional, Anderson a recunoscut că nu și-a imaginat niciodată că va ajunge să primească un astfel de premiu: „Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi pe scenă, primind un astfel de premiu. Tot ce îmi doresc este să continui să lucrez. Sunt încântată să fac mai multe‟.

De la Baywatch la Broadway

Vedeta a adăugat: „Acum, când privesc în urmă, pare că am trecut direct de la Baywatch la Broadway. Nu știu ce s-a întâmplat între timp, totul este o ceață. Sunt doar fericită că sunt aici, în acest moment, pentru că cred că am avut depresie timp de câteva decenii.‟

Citește și: Ea avea 20 de ani și el... 80! Cea mai bună experiență sexuală a Pamelei Anderson

Anderson a revenit în lumina reflectoarelor după lansarea documentarului din 2023, Pamela, a Love Story. Ea a explicat că regizorul Ryan White i-a redat vizibilitatea, ceea ce a atras atenția regizoarei Gia Coppola. „Întotdeauna am știut că sunt capabilă de mai mult‟, a spus Anderson. „Este minunat să faci parte din cultura pop, dar este atât o binecuvântare, cât și un blestem. Oamenii se îndrăgostesc de tine din cauza unui costum de baie. A durat mult timp, dar acum sunt aici.‟

Aplaudată pentru noul rol și de critici

În noul său film, „The Last Showgirl‟, care a avut premiera la Toronto International Film Festival pe 6 septembrie, Anderson interpretează rolul unei dansatoare veterane care trebuie să-și regândească viața când spectacolul de lungă durată la care participa se închide brusc. Performanța ei a fost lăudată pe scară largă de critici.

Anderson a mai jucat și rolul Roxie Hart în Chicago pe Broadway în 2022. Ea a explicat că toate provocările din cariera sa au condus în mod natural la acest rol principal din „The Last Showgirl‟. „Nu cred că aș fi putut juca acest personaj din „The Last Showgirl‟ dacă nu aș fi avut viața pe care am avut-o, așa că a meritat‟, a explicat Anderson. „Dacă pot continua să lucrez și să folosesc aceste lupte și provocări... mă voi simți binecuvântată‟, a spus ea. 

Vezi și: Înainte să pozeze în Playboy, Pamela Anderson visa să devină călugăriță

Cariera lui Pamela Anderson a evoluat considerabil de la zilele sale în „Baywatch‟, când a devenit un adevărat simbol al anilor '90. Între 1991 și 1997, ea a avut și un rol semi-regulat în Home Improvement, alături de Tim Allen.

De ce a renunțat definitiv la machiaj

Odată cunoscută pentru frumusețea sa strălucitoare, cu un machiaj fumuriu și buze conturate, Anderson a dezvăluit într-un interviu din august 2023 pentru Elle că a renunțat definitiv la machiaj, după moartea makeup artist-ului ei, Alexis Vogel. „Am simțit că, fără Alexis, e mai bine să nu mai port machiaj deloc”, a explicat ea. Anderson a adăugat că nu s-a așteptat niciodată să devină un simbol global al stilului: „Când eram mai tânără, nu credeam că voi apărea vreodată în campanii, mai ales unele atât de cunoscute. M-am simțit mereu un outsider, puțin rebelă.”

În filmul „The Last Showgirl”, Pamela Anderson apare complet fără machiaj, oferind o imagine autentică și vulnerabilă. Ea a povestit pentru Variety: „Echipa de machiaj a vrut să-mi creeze un look <<fără machiaj>>, dar au întrebat: <<Fără contur, fără gloss, nimic?!>>, Iar Gia a spus: <<Pam nu va purta nimic.>> Mi-am dorit cu adevărat ca oamenii să mă vadă pe mine, așa cum sunt, și a fost o oportunitate perfectă să renunț la tot. Să lucrezi fără machiaj te face să te simți foarte vulnerabilă.”

Această decizie de a renunța complet la machiaj reflectă o schimbare profundă în abordarea lui Anderson față de imaginea sa publică și față de viața sa personală. După ani în care a fost un simbol al glamour-ului hollywoodian, ea și-a găsit puterea în vulnerabilitate și autenticitate. Această transformare marchează nu doar o nouă etapă în cariera sa, ci și o redescoperire a propriei persoane.

@facebook.com/pamelaandersonfoundation

Editor: Raluca Toma



Recente

Leonardo DiCaprio și dublura lui, Roman Burtsev  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Cele mai bune jucătoare de fotbal jpg
Men in Black  foto   Imdb jpg
Acesti nativi au noroc pe 4 octombrie datorita Lunii in Scorpion  Sursa foto shutterstock 2381801813 jpg
Jennifer Aniston  foto   Shutterstock, Instagram jpg
apocalipsa  foto   Shutterstock jpg
frigider  foto   Shutterstock jpg
Helen Hunt  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie  sursa foto   Shutterstock jpg
miri  Shutterstock jpg
Pamela Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Kris Kristofferson  foto   Shutterstock jpg
FBFxm1l   Imgur png
Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg