A fost Pamela marea dragoste a lui Tommy Lee? Actuala soție a toboșarului spune adevărul!

Marea dragoste a lui Tommy Lee nu a fost Pamela Anderson! Cel puțin asta consideră actuala soție a toboșarului, Brittany Furlan. Totuși, cine este femeia pe care artistul a iubit-o cel mai mult?   

image

Astăzi, Tommy Lee, toboșarul Mötley Crüe, este căsătorit cu actrița Brittany Furlan, însă ea nu este prima femeie cu care artistul a ajuns în fața stării civile. După cum se știe, Lee a mai fost căsătorit anterior cu modelul Elaine Starchuck, din 1984 până în 1985, cu actrița Heather Locklear, din 1986 până în 1993 și cu celebra Pamela Anderson, din 1995 până în 1998.

Și cum relația cu Pamela a ținut mult timp primele pagini ale ziarelor, putem crede că ea ar fi fost marea dragoste a lui Lee, însă Brittany Furlan este de o altă părere.

Citește și: Pamela Anderson, înșelată și amenințată de fostul iubit. Și-a angajat un bodyguard de frica lui 

Brittany Furlan: „Ea a fost iubirea vieții lui‟ 

Într-un interviu pentru publicația „People‟, Brittany Furlan a mărturist că femeia pe care Tommy Lee a iubit-o cel mai mult a fost actrița Heather Locklear:

„Ea a fost iubirea vieții lui. Mi-am dat seama, deoarece este o persoană distractivă, dulce, grijulie, minunată. Tommy chiar spune că această relație l-a dat peste cap. A înșelat-o. De aceea încă sunt prieteni foarte buni‟. 

image

Și nu doar Tommy Lee are o relație bună cu Heather Locklear, ci și Brittany:

„Este minunată, o iubesc. Cred că este cea mai bună persoană, cu picioarele pe pământ. Evident, ne-am cunoscut prin Tommy și ne-am apropiat. Ea este, pur și simplu, foarte cool, foarte drăguță. Toată lumea vorbește despre relația cu Pam, dar el a fost căsătorit cu Heather aproape opt ani. Îl strig pe soțul meu și îi spun: nu pot să cred că ai înșelat-o. Este atât de cool‟, a spus Brittany Furlan, despre Heather Locklear. 

În timp ce la adresa lui Heather Locklear, Brittany are numai cuvinte de laudă, despre Pamela Anderson crede altceva, scrie „Best Life‟. Potrivit presei internaționale, Brittany a fost deranjată de cuvintele pe care Pamela i le-a adresat lui Tommy Lee, de-a lungul timpului, precum și de documentarul „Pamela, A Love Story‟, unde fosta vedetă Baywatch vorbește relația controversată pe care a avut-o cu artistul. 

Sursă foto: Pinterest



Recente

Tizi Hodson jpg
Pamela Anderson jpg
Leonardo DiCaprio și dublura lui, Roman Burtsev  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Cele mai bune jucătoare de fotbal jpg
Men in Black  foto   Imdb jpg
Acesti nativi au noroc pe 4 octombrie datorita Lunii in Scorpion  Sursa foto shutterstock 2381801813 jpg
Jennifer Aniston  foto   Shutterstock, Instagram jpg
apocalipsa  foto   Shutterstock jpg
frigider  foto   Shutterstock jpg
Helen Hunt  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie  sursa foto   Shutterstock jpg
miri  Shutterstock jpg
Pamela Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Kris Kristofferson  foto   Shutterstock jpg
FBFxm1l   Imgur png
Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg