Prenumele ales îi poate anunța bebelușului succesul în carieră. Alege-l pe cel potrivit!

Găsirea prenumlui perfect pentru un bebeluș poate fi dificilă. Există atât de multe opțiuni, încât poate fi greu să te decizi care să fie cel ideal. Ce-ai spune dacă ai opta pentru un prenume care, potrivit specialiștilor, îi va asigura copilului tău succesul în carieră? 

image

De-a lungul timpului, studiile au arătat că prenumele ales poate să influențeze plăcerile și antipatiile copilului, precum și persoanele și circumstanțele pe care ajunge să le atragă în viață. Mai mult decât atât, s-a aflat că prenumele ales pentru bebeluș îi poate asigura succesul în carieră. 

Citește și: Cele mai frumoase prenume de fetițe, potrivit cercetărilor recente 

Concret, Dr. Alfred Mehrabian, de la Universitatea din California, a identificat cu ajutorul cercetărilor sale care sunt cele mai populare prenume, din America, ce sunt asociate cu persoanele care reușesc să realizeze tot ce își propun în viața profesională. 

Prenumele care îi poate asigura copilului succesul în carieră

Un lucru este cert: prenumele bebelușului trebuie ales cu mare grijă și nu la întâmplare! Mai ales că își dorești, cu siguranță, ca viitorul tău copil să aibă succes în viață. În anul 2008, s-a aflat că persoanele cu prenume comune tind să își găsească mai ușor un loc de muncă decât persoanele cu prenume neobișnuite. 

Vezi și: De ce zâmbesc bebelușii atunci când dorm. Gest conștient sau vis profund? 

Și mai interesant este că, în cadrul unui studiu, s-a descoperit că persoanele al căror prenume încep cu litera „A‟ (și cu litera „B‟) au mai multe șanse să exceleze din punct de vedere academic, decât persoanele al căror prenume încep cu literele „C‟, „D‟ și „F‟. De aceea, prenumele „Amelia‟ și „Ava‟ se află în categoria prenumelor care asigură succesul în viață. Potrivit specialistei Laura Wattenberg, fondatoarea site-ului „Baby Name Wizard‟, prenumele „Ava‟ este perceput, precum „unul plăcut‟ și „de încredere‟, iar „Amelia‟ este ușor de pronunțat. 

De asemenea, reușita în viață poate fi indicată și de prenume, precum: Michael, Stephanie sau Charles, care au o conotație „plină de speranță‟, potrivit site-ului „The List‟. 

Sursă foto: Shutterestock  Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg