Prenumele ales îi poate anunța bebelușului succesul în carieră. Alege-l pe cel potrivit!

Găsirea prenumlui perfect pentru un bebeluș poate fi dificilă. Există atât de multe opțiuni, încât poate fi greu să te decizi care să fie cel ideal. Ce-ai spune dacă ai opta pentru un prenume care, potrivit specialiștilor, îi va asigura copilului tău succesul în carieră? 

image

De-a lungul timpului, studiile au arătat că prenumele ales poate să influențeze plăcerile și antipatiile copilului, precum și persoanele și circumstanțele pe care ajunge să le atragă în viață. Mai mult decât atât, s-a aflat că prenumele ales pentru bebeluș îi poate asigura succesul în carieră. 

Citește și: Cele mai frumoase prenume de fetițe, potrivit cercetărilor recente 

Concret, Dr. Alfred Mehrabian, de la Universitatea din California, a identificat cu ajutorul cercetărilor sale care sunt cele mai populare prenume, din America, ce sunt asociate cu persoanele care reușesc să realizeze tot ce își propun în viața profesională. 

Prenumele care îi poate asigura copilului succesul în carieră

Un lucru este cert: prenumele bebelușului trebuie ales cu mare grijă și nu la întâmplare! Mai ales că își dorești, cu siguranță, ca viitorul tău copil să aibă succes în viață. În anul 2008, s-a aflat că persoanele cu prenume comune tind să își găsească mai ușor un loc de muncă decât persoanele cu prenume neobișnuite. 

Vezi și: De ce zâmbesc bebelușii atunci când dorm. Gest conștient sau vis profund? 

Și mai interesant este că, în cadrul unui studiu, s-a descoperit că persoanele al căror prenume încep cu litera „A‟ (și cu litera „B‟) au mai multe șanse să exceleze din punct de vedere academic, decât persoanele al căror prenume încep cu literele „C‟, „D‟ și „F‟. De aceea, prenumele „Amelia‟ și „Ava‟ se află în categoria prenumelor care asigură succesul în viață. Potrivit specialistei Laura Wattenberg, fondatoarea site-ului „Baby Name Wizard‟, prenumele „Ava‟ este perceput, precum „unul plăcut‟ și „de încredere‟, iar „Amelia‟ este ușor de pronunțat. 

De asemenea, reușita în viață poate fi indicată și de prenume, precum: Michael, Stephanie sau Charles, care au o conotație „plină de speranță‟, potrivit site-ului „The List‟. 

Sursă foto: Shutterestock  



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg