Cele mai frumoase prenume de fetițe din lume, potrivit cercetărilor recente

Dacă te pregătești să devii mamă de fată, dar încă nu știi ce prenume să alegi pentru bebelușul tău, îți prezentăm lista cu cele mai frumoase prenume de fetițe din lume, potrivit studiilor recente. 

image

Să găsești prenumele perfect pentru bebelușul tău nu este deloc o sarcină ușoară… Probabil ai petrecut ore în șir uitându-te pe listele cu prenume pentru copii, de la cele aducătoare de noroc, la cele rare și încă nu te-ai decis care este numele pe care fiica ta urmează să-l poarte. 

Citește și: Cea mai bună modalitate prin care îți oprești bebelușul din plâns 

Ei bine, acum a sosit momentul să dai o șansă științei să îți ofere câteva propuneri! Câțiva specialiști de la „My 1st Years”, în colaborare cu profesorul de lingvistică Dr. Bodo Winter, de la Universitatea din Birmingham, Anglia, au analizat peste 100 de prenume și au descoperit care sunt cele mai frumoase din lume.

Potrivit revistei „Marie Claire”, ei au luat în calcul mai multe principii, precum sonoritatea prenumelor și emoțiile pozitive pe care acestea le transmit când sunt rostite cu voce tare. ești pregătită să le descoperi? 

Vezi și: Trăsături pe care mulți bebeluși le pot moșteni doar de la tați, nu de la mame. Aspectul buzelor, pe listă 

Acestea sunt cele mai frumoase prenume de fetițe din lume

Cercetătorii au constatat că Sofia și Zain (sau Zaine) sunt cele mai atrăgătoare nume de fetițe din punct de vedere auditiv, din anul 2022. Pe locul doi în clasament se află Zoe și Rosa (sau Rosie), urmate de Ivi, Violeta (sau Violet), Ellie și Emilia (sau Emily). 

De asemenea, pe lista celor mai frumoase prenume din lume de fetițe se află și: Evelin, Eliza, Eva, Chloe, Rubi, Lili, Olivia, Emma, Bella, Luna, Teea, Izabela, Maia, Daisy, Amelia, Ana, Charlotte, Elizabeta, Maria, Iris, Aurora, Iasmina, Alis (sau Alice), Jessica, Aria, Sienna, Ada și Erin. 

Specialiștii au oferit, de asemenea, câteva propuneri interesante și pentru părinții de băieți. Așadar, pe lista celor mai frumoase prenume de băieți se află: Zain, George, Ali, Daniel, Omar, Leo, Iosif, Teo, Noah, Teddi, Eduard, Liam, Lucas, Alex, Adam și Sebastian. 

Așadar, care este prenumele din listă ce te-a atras cel mai mult? 

Sursă foto: Shutterestock