Spune-mi ce zodie eşti, ca să-ţi spun cine ţi se potriveşte!

1 astronomical clock 408306 960 720 jpg jpeg

Fiecare zodie are propriile caracteristici şi trăsături. Prin urmare, există zodii care sunt compatibile pentru a forma un cuplu, dar şi zodii care nu se potrivesc, oricâte eforturi ar face. Ţie ce zodii ţi se potrivesc?

Berbec

21.03 – 19.04

Ca semn Cardinal, zodia Berbec este o zodie puternică, obişnuită să deţină controlul. Pentru că este o zodie de Foc, flăcările Berbecului pot fi întreţinute de zodiile de Aer – Gemeni, Vărsător – alături de care pot trăi poveşti minunate de dragoste. De asemenea, cei născuţi sub semnul Berbecului pot avea o relaţie reuşită şi cu celelalte zodii de Foc – Leu şi Săgetător.

Taur

20.04 – 20.05

Fiind un semn de Pământ, zodia Taur este cunoscută ca fiind o zodie puternică, încăpăţânată, dar, în acelaşi timp, devotată familiei. Nativele din această zodie formează o relaţie perfectă tot cu semnele de Pământ – Capricorn şi Fecioară – dar se pot simţi împlinite emoţional şi cu semnele de Apă – Rac, Scorpion şi Peşti.

Gemeni

21.05 – 20.06

Semnul de Aer guvernează zodia Gemeni, ceea ce îi face pe nativii acestei zodii să fie persoane sociabile, dar care vor să deţină controlul în orice situaţie şi să manipuleze. Plictiseala apare destul de uşor în viaţa unei persoane din această zodie, tocmai de aceea, pentru a-şi menţine starea de euforie, Geamănul are nevoie de o relaţie cu zodii aflate tot sub semnul Aerului – Balanţă şi Vărsător. De asemenea, poate face un cuplu desăvârşit cu un semn de Foc precum Leul sau cu Berbecul.

Rac

21.06 – 22.07

Cunoscut fiind drept cel mai sensibil semn din zodiac, Racul este şi cel mai stabil şi cel care ţine întotdeauna la familie mai mult decât la orice altceva. Fiind sub semnul de Apă, Racii sunt compatibili cu celelalte zodii care se simt în largul lor în apă – Peşti şi Scorpioni – de la care pot primi atenţia de care au nevoie. Taurul şi Fecioara pot fi, de asemenea, alegeri potrivite pentru nativul Rac, acestea oferindu-i stabilitatea şi continuitatea relaţiei de cuplu.

Citeşte şi: Apă, aer, foc, pământ: tu ce element esenţial eşti?

Leu

23.07 – 22.08

Asemenea semnului de Foc sub care se află, relaţiile cu un nativ din zodia Leu pot fi înflăcărate, pline de pasiune, dar şi cu certuri pe măsură. Datorită temperamentului său răzvrătit, perechile din zodiac ale Leului sunt puţine. Împreună cu Berbecul şi cu Săgetătorul, care sunt tot semne de Foc, Leul poate face un cuplu fără egal, dar doar dacă fiecare renunţă la propriul orgoliu. De asemenea, Balanţa şi Gemenii pot fi alegeri perfecte, căci se completează perfect.

Fecioară

23.08 – 22.09

Deşi tind să fie perfecţioniste şi uneori pragmatice, persoanele aflate în zodia Fecioară sunt extrem de fidele şi de stabile. Nativii acestei zodii pot face casă bună cu cei din zodia Taur şi Capricorn, care pot asculta şi îndeplini dorinţele pretenţioasei Fecioare. Dintre zodiile de Apă, Scorpionii se pot simţi atraşi de loialitatea Fecioarelor.

Balanţă

23.09 – 22.10

Fiind un semn de aer, ceea ce se traduce printr-o minte agerǎ, activǎ şi raţionalǎ, Balanţele se află mereu în mişcare şi sunt veşnic curioase sǎ afle lucruri noi. Nativele Balanţă vor forma cupluri ideale cu Gemenii sau cu Vărsătorii, iar cu cei din urmă pot trăi o superbă poveste de dragoste, căci ambele zodii sunt visătoare şi libertine. Iar pentru că nativele din zodia Balanţei au nevoie de echilibru în viaţa lor, Săgetătorul este alegerea cum nu se poate mai potrivită.

Scorpion

23.10 – 21.11

Iubirea şi pasiunea unui nativ Scorpion pot fi copleşitoare, aşa că puţini sunt aceia care îi înţeleg modul de a iubi. Racii şi Peştii, tot semne de Apă, sunt două alte zodii care iubesc la fel de intens şi care pot face faţă unei relaţii pline de romantism. Deoarece se dedică cu totul când se implică într-o relaţie, Scorpionul nu suportă să fie înşelat sau minţit, de aceea poate face casă bună cu Capricornul şi cu Fecioara, zodii care sunt stabile şi devotate.

Săgetător

22.11 –21.12

Deşi onestitatea şi pozitivitatea le descrie perfect pe nativele din zodia Săgetător, acestea pot fi, de asemenea, schimbătoare şi nehotărâte. Zodiile care i se potrivesc Săgetătorului sunt Berbecul şi Leul, pentru că pot ţine pasul cu orice moment de nesiguranţă al său. Şi Balanţa poate fi o pereche potrivită, căci îi oferă stabilitate Săgetătorului atunci când pică prea adânc în neliniştea care îi este caracteristică.

Citeşte şi: Ce spune horoscpul Mayaş despre tine

Capricorn

22.12 – 19.01

Disciplinat, hotărât şi pragmatic, Capricornul poate fi un partener ideal pentru multe zodii, dar este şi o adevărată provocare, căci este greu de mulţumit. Având aceleaşi idealuri, persoanele aflate sub semnele Taurului sau ale Fecioarei pot fi partenerii ideali pentru cei din zodia Capricorn. Scorpionii pot fi atraşi de ambiţia Capricornului, de stabilitatea sa emoţională şi de seriozitatea cu care tratează orice problemă apărută.

Vărsător

20.01 – 18.02

Nativele zodiei Vărsător iubesc libertatea, visarea şi armonia, de aceea au nevoie de parteneri care să le facă să se simtă în largul lor. Femeile Vărsător vor face un cuplu perfect cu bărbaţii Săgetător, care le va susţine necondiţionat, dar şi cu nativii Berbec, care le pot fi o sursă excelentă de inspiraţie. Gemenii le pot oferi o poveste de dragoste aprinsă, dar nu tot timpul vor face faţă acestor visători neobosiţi.

Peşti

19.02 – 20.03

Pasionale şi dornice de poveşti de dragoste ca-n filme, nativele Peşti sunt greu de mulţumit în viaţa de cuplu. Cei care le pot răspunde cu la fel de multă dragoste sunt Scorpionii, acei romantici fără cusur, dar şi Racii, care le vor dărui iubirea veşnică şi absolută de care Peştii au nevoie. Dacă nu dau peste zodii de Apă ca ei, Peştii fac pereche bună şi cu Taurul sau Capricornul, care le pot oferi stabilitatea şi fidelitatea pe care aceştia o consideră necesară într-o relaţie.



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg