100 de minute singure, 0 infidelități și alte pretenții din contractele de nuntă ale vedetelor

Dețin averi considerabile, pe care și le măresc sau și le mențin la nivel ridicat tcât pot de bine. Asta însemnând că n-au plănuit să-și împartă tot venitul nici măcar cu jumătatea lor. De fapt, înainte de nuntă, au venit cu pretenții mai mult sau mai puțin rezonabile de la sufletul lor pereche. Iată care sunt acestea!  

image

Brad Pitt și Angelina Jolie

Lăsând bănetul deoparte, cele două superstaruri au trecut negru pe alb în contractucl lor prenuptial situația celor șase copii ai lor. De fapt, chiar și-n ziua de azi, la distanță de câțiva ani buni de divorțul lor, cei doi părinți încă își mai dispută custodia minorilor Jolie-Pitt.

Totuși, cei doi actori n-au luat în calcul doar binele odorurilor lor, ci și pe  al lor. Astfel, în cazul unei infidelități comise de el, ea primește custodia principală a copiilor. Totuși Brad n-a călcat strâmb în timpul căsătoriei lor. Slavă Domnului, că altfel nu-și mai vedea copiii și așa prea manipulați de răzbunătoarea actriță!

Nicole Kidman și Keith Urban

Dacă e să se despartă, Urban primește 600.000 de dolari pentru fiecare an de mariaj împreună. E limpede cine aduce mai mulți bani acasă, nu-i așa? Ideea e că fosta soție a lui Tom Cruise a avut și ea o pretenție mare și lată – a ținut să precizeze, în contractul prenuptial semnat de amândoi, că ea se absolvă de orice responsabilitate financiară dacă Keith revine la fostele lui obiceiuri nocive și consumă alcool în exces sau droguri.

Așadar, cântărețul de muzică country trebuie să-și mențină abstinența dacă vrea ca lucrurile să rămână în regulă între el și soția lui. Și, surprinzător sau nu, fostul dependent de droguri și alcool a reușit până acum să-și mențină sobrietatea. Și soția.

Elizabeth Taylor și Larry Fortensky

După ce i-a devenit soție lui Larry, un muncitor în construcții cu 20 de ani mai tânăr decât ea – pe care l-a întâlnit în clinica de reabilitare – , frumoasa cu ochi violet a editat, pe genunchi, un contract. Conform celor publicate de revista Time, prenupțialul lor prevedea ca, în cazul în care cuplul rămânea căsătorit timp de cinci ani, Liz să îi plătească lui Fortensky 1 milion de dolari. Mai e cazul să spun cât timp a durat acea căsnicie?! 5 ani în cap!

Cunoscută ca o soție în serie – doar a ajuns la altar de opt ori, nu? – starul hollywoodian ar fi trebuit să se priceapă mai bine la redactat contracte prenupțiale. Din păcate n-a fost așa! Pentru Taylor, iubirea era mai presus de avere și acel contract pe care i l-a pus în față lui Larry nu i-a adus ei niciun beneficiu!

Mark Zuckerberg și Priscilla Chan

Inventatorul Facebook-ului a semnat, împreună cu aleasa lui, un “contract al relației”, numit și “contractul romantic”, un contract prenupțial care prevedea mai multe lucruri decât protejarea averii lui de peste 75 de miliarde de dolari. Astfel, cei doi amorezi trebuia să se angajaeze la cel puțin o întâlnire amoroasă pe săptămână și un minim de 100 de minute petrecute singuri pe săptămână, undeva nu în apartamentul lor și nici la serviciu, la sediul Facebook.

Nu există dovezi solide care să ateste existența acestui contract în această stare, însă nu avem nicio îndoială că versatul om de afaceri a semnat un soi de înțelegere chiar și cu femeia vieții lui, Priscilla Chan.

Foto - Shutterstock, A Date with Judy (1948)



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg