100 de minute singure, 0 infidelități și alte pretenții din contractele de nuntă ale vedetelor

Dețin averi considerabile, pe care și le măresc sau și le mențin la nivel ridicat tcât pot de bine. Asta însemnând că n-au plănuit să-și împartă tot venitul nici măcar cu jumătatea lor. De fapt, înainte de nuntă, au venit cu pretenții mai mult sau mai puțin rezonabile de la sufletul lor pereche. Iată care sunt acestea!  

image

Brad Pitt și Angelina Jolie

Lăsând bănetul deoparte, cele două superstaruri au trecut negru pe alb în contractucl lor prenuptial situația celor șase copii ai lor. De fapt, chiar și-n ziua de azi, la distanță de câțiva ani buni de divorțul lor, cei doi părinți încă își mai dispută custodia minorilor Jolie-Pitt.

Totuși, cei doi actori n-au luat în calcul doar binele odorurilor lor, ci și pe  al lor. Astfel, în cazul unei infidelități comise de el, ea primește custodia principală a copiilor. Totuși Brad n-a călcat strâmb în timpul căsătoriei lor. Slavă Domnului, că altfel nu-și mai vedea copiii și așa prea manipulați de răzbunătoarea actriță!

Nicole Kidman și Keith Urban

Dacă e să se despartă, Urban primește 600.000 de dolari pentru fiecare an de mariaj împreună. E limpede cine aduce mai mulți bani acasă, nu-i așa? Ideea e că fosta soție a lui Tom Cruise a avut și ea o pretenție mare și lată – a ținut să precizeze, în contractul prenuptial semnat de amândoi, că ea se absolvă de orice responsabilitate financiară dacă Keith revine la fostele lui obiceiuri nocive și consumă alcool în exces sau droguri.

Așadar, cântărețul de muzică country trebuie să-și mențină abstinența dacă vrea ca lucrurile să rămână în regulă între el și soția lui. Și, surprinzător sau nu, fostul dependent de droguri și alcool a reușit până acum să-și mențină sobrietatea. Și soția.

Elizabeth Taylor și Larry Fortensky

După ce i-a devenit soție lui Larry, un muncitor în construcții cu 20 de ani mai tânăr decât ea – pe care l-a întâlnit în clinica de reabilitare – , frumoasa cu ochi violet a editat, pe genunchi, un contract. Conform celor publicate de revista Time, prenupțialul lor prevedea ca, în cazul în care cuplul rămânea căsătorit timp de cinci ani, Liz să îi plătească lui Fortensky 1 milion de dolari. Mai e cazul să spun cât timp a durat acea căsnicie?! 5 ani în cap!

Cunoscută ca o soție în serie – doar a ajuns la altar de opt ori, nu? – starul hollywoodian ar fi trebuit să se priceapă mai bine la redactat contracte prenupțiale. Din păcate n-a fost așa! Pentru Taylor, iubirea era mai presus de avere și acel contract pe care i l-a pus în față lui Larry nu i-a adus ei niciun beneficiu!

Mark Zuckerberg și Priscilla Chan

Inventatorul Facebook-ului a semnat, împreună cu aleasa lui, un “contract al relației”, numit și “contractul romantic”, un contract prenupțial care prevedea mai multe lucruri decât protejarea averii lui de peste 75 de miliarde de dolari. Astfel, cei doi amorezi trebuia să se angajaeze la cel puțin o întâlnire amoroasă pe săptămână și un minim de 100 de minute petrecute singuri pe săptămână, undeva nu în apartamentul lor și nici la serviciu, la sediul Facebook.

Nu există dovezi solide care să ateste existența acestui contract în această stare, însă nu avem nicio îndoială că versatul om de afaceri a semnat un soi de înțelegere chiar și cu femeia vieții lui, Priscilla Chan.

Foto - Shutterstock, A Date with Judy (1948)Recente

Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg