Adela Popescu a fost externată din spital. Pare vizibil mai slăbită din cauza afecţiunii de care suferă

3 adela popescu jpg jpeg

Adela Popescu s-a întors la emisiunea ,,Vorbeşte Lumea”, unde face echipă cu Cove, după ce în urmă cu câteva zile a fost internată în spital. Vedeta de la PRO TV urmează în continuare tratamentul acasă.

Anunţându-i revenirea în platou, Cove a glumit spunând că este mai slabă ca înainte:

,,Adeluca, scumpa de ea, este prezentă! Este în carne şi oase aici, mai mult oase. A slăbit, sărăcuţa, find bolnăvioară", a spus Cove în direct.

Adela, acasă după externarea din spital

adela popescu bolnava jpg jpeg

Adela Popescu a ţinut să le împărtăşească telespectatorilor prin ce a trecut: 

,,De vreo două săptămâni mă deranja stomacul. Durerea s-a aşezat în partea dreaptă, ca atunci când ai apendicită. M-am dus la urgenţă, am avut o infecţie în partea dreaptă. (...) Cert este că am o bacterie. Este o bacterie care se găseşte în mod special în carnea de pui care nu e bine pregătită. E o ileită, provocată de bacterie. Sunt în continuarea pe antibiotic. M-am odihnit în spital.", a dezvăluit prezentatoarea de la Pro TV.

Afecţiunea cu care a fost diagnosticată Adela Popescu mai poartă denumirea de Boala Crohn, care apare mai frecvent la tinerii cu vârste cuprinse între 15 şi 30 de ani. Este caracterizată printr-o inflamaţie în zona instestinului. În afară de tratamentul medicamentos, persoanele care suferă de această boală trebuie să urmeze un regim alimentar special: fără lactacte, grăsimi şi alimente bogate în zahăr. 

Mai citeşte şi: Ce se ascunde în spatele durerilor de burtă! Bolile de care s-ar putea să suferi dacă nu reuşeşti să le combaţi

Săptămâna trecută, Adela Popescu a lipsit din emisiunea pe care o prezintă la Pro TV. Prezentatoarea a fost internată în spital, din cauza unor dureri în zona abdominală, scrie Ok Magazine. Iată ce spunea ea, chiar de pe patul de spital: "Când am ajuns azi noapte la urgenţe, nu am avut nici fond de ten, nici ruj. De vreo patru zile mă durea stomacul! Azi noapte, pe la 4 dimineaţa mi-am dat seama că durerea creşte. M-am şi prezentat la Urgenţe. (...) Se pare că am o inflamaţie în partea dreaptă, de fapt o inflamaţie în partea dreaptă a colonului...”

Mai citeşte şi: FOTO Cum arată fiul Sofiei Vergara? Are 28 de ani, este model şi moşteneşte frumuseţea mamei sale

Sursă foto: Instagram/@adela_popescuRecente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg