Adela Popescu şi Radu Vâlcan se mută în casă nouă: ”Nu, nu este o vilă cu 20 de dormitoare şi 40 de băi!”

1 57526 original jpg jpeg

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi, iar acum, după ce au devenit părinţii a doi copii, ei se vor muta în casă nouă.

Locuinţa celor doi a devenit neîncăpătoare de când au devenit părinţi pentru a doua oară, motiv pentru care cei doi au decis să se mute.

Astfel, ei au ales o locuinţă mai mare, aflată la o stradă distanţă de zona în care locuiesc acum. Mai mult de atât, Adela Popescu a oferit detalii inedite despre locuinţa în care se vor muta în curând.

Lora, în doliu. Mama cântăreţei a murit după o lungă suferinţă:”Ai plecat cu jumătate din inima mea!”

„Este o casă minimalistă, ţin foarte mult la anumite detalii, îmi doresc un parchet într-un anumit fel, pereţii să fie drepţi aşa cum visez, îmi doresc nişte perdele speciale, nişte băi ca la hotel, vreau să o facem aşa cum trebuie, ca să nu avem nici un regret mai târziu. Nu o să aşteptăm un curent stilistic, pentru că mi se pare că acestea sunt trecătoare. O să facem totul basic şi vom modifica din nuanţe. Dacă la un moment dat ne plictisim de o culoare, schimbăm perdelele şi covorul sau tapetul”, a spus Adela Popescu, potrivit Libertatea.

Ba mai mult, ea a dezvăluit că noul dressing va fi mai mic decât cel în prezent: ”Şase bluze de proastă calitate ajung în total să te coste mai mult decât dacă ţi-ai cumpăra trei bune, pentru că se scămoşează, se strică, se decolorează, aşa că am devenit mult mai selectivă la haine şi dressingul o să fie foarte mic”, ne-a declarat Adela Popescu.

Tily Niculae are probleme în ultimul trimestru de sarcină:”M-au terminat!”

”Casa în care ne mutăm are trei dormitoare, living, o mansardă, bucătărie, adică nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi şi 5.000 mp de curte. Nu, este o casă normală, un pic mai spaţioasă decât cea în care locuim acum, un pic mai bine împărţită şi atât. Ne-am dorit să fie într-un cartier cu mai multe case, astfel încât să existe o zonă securizată în care să se poată juca micuţii noştri cu cei ai vecinilor. Mi se pare important să existe o comunitate. E tot în zonă, la o stradă de cea în care locuim acum”, ne-a spus vedeta PRO TV. Adela şi-a dorit să rămână în aceeaşi zonă şi pentru că în apropiere locuiesc părinţii ei, dar şi mama lui Radu, care îi ajută la creşterea celor doi copii.Recente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg