Adevărul despre divorţ! Ce se întâmplă între Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf: “Eu şi Laur ne-am gândit…”

1 anamaria prodan goala4 jpg jpeg

Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf încă formează un cuplu, însă zvonurile despre divorţul celor doi par sa se amplifice. Ea în România, el peste hotare, aproape că nu se mai văd. Şi, în plus, scandalul cu Dan Alexa, antrenorul echipei Astra, pe care Prodanca l-a lovit, a amplificat vestea că cei doi s-ar fi despărţit.

Într-o declaraţie acordată celor de la Click!, Ana Maria Prodan dă cărţile pe faţă şi vorbeşte despre relaţia sa cu Laurenţiu Reghecampf. Prezentatoarea emisiunii “Gospodar fără pereche” spune că în ciuda distanţei iubirea lor este mai puternică ca niciodată.

Citeşte şi: Fiica lui Gigi Becali se mărită. Latifundiarul din Pipera, mândru de viitorul ginere: “E dintr-o familie avută”

„Noi am fost dintotdeauna o familie ieşită din tipare, tocmai pentru că am fost, aproape dintotdeauna, împărţiţi pe continente diferite. Suntem obişnuiţi şi ăsta este ritmul nostru. Atunci când ne întâlnim cu toţii, trebuie să străbatem mii de kilometri ca să ne vedem, din SUA, Germania, Emiratele Arabe, România.

Nu e uşor, dar noi cu asta suntem obişnuiţi. Ştim să ne bucurăm la maximum de fiecare moment pe care-l petrecem împreună. Iar la Gospodar fără pereche ştiu că, deşi alerg prin ţară în lung şi-n lat, scopul este acelaşi: să ajung să potrivesc un bărbat vrednic cu o femeie minunată”, a povestit Anamaria Prodan, potrivit celor de la click.ro.

În ciuda gurilor rele care i-a “divorţat”, cei doi par să fie în continuare un cuplu solid.

„Eu şi Laur ne-am găsit numai bine, pentru că suntem amândoi foarte romantici! Pentru noi, atunci când vine în România sau merg eu la el, este aproape obligatoriu să ne petrecem cel puţin o seară numai noi doi, la un restaurant, cu o mâncare bună şi câteva ore în care vorbim pur şi simplu. Funcţionează perfect.

Citeşte şi: Sigur o ţii minte de la emisiunea "Iartă-mă". Cum arată Raluca Moianu la 50 de ani şi de ce a dispărut de la TV

Nu trăim în aceeaşi ţară şi, deşi vorbim zilnic la telefon, altceva e să stăm faţă în faţă, să ne bucurăm unul de celălalt. Şi asta-mi doresc şi pentru gospodarii mei, să-şi găsească fete cu care de-abia să aştepte să ia cina, să le privească în ochi şi să înţeleagă tot!”, a mai spus impresara.Recente

kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg