Adevărul iese la iveală în această seară, la Insula Iubirii! Urmează o explozie de emoții la ceremonia finală a focului!

Testul Insulei se apropie de final, mai sunt doar câteva zile până la încheierea celui mai dificil test de fidelitate.

image

Au fost zile pline de agitație, cu schimbări neașteptate, răsturnări de situație, dezamăgiri și drame. Emoțiile necontrolate au condus la transformări surprinzătoare într-un timp record. În ediția de aseară, care a dominat clasamentele de audiență, flacăra ispitei a reapărut în vila fetelor, aducându-i Daianei imagini din vila partenerului ei, pe care nu și-ar fi dorit să le vadă niciodată: „Mie îmi e ruşine de ruşinea lui! Mă bucur că mi s-au arătat imaginile astea cu câteva zile înainte de ceremonia finală!”, a dezvăluit ea, puternic impactată de cele văzute.

Citește și: Finala „Insula Iubirii‟– Evenimentul pe care nu vrei să-l ratezi la Berăria H

Mai mult, la întrebările lui Radu, dacă acesta este acel Rareş din club, de care îi e teamă că va greşi de fiecare dată când va pierde controlul şi care i-a dat motive să fie atât de geloasă, concurenta a răspuns <da!> fără să stea pe gânduri.

Ultimele zile petrecute pe Insula iubirii sunt cele mai intense şi mai complicate pentru participanţii la cel mai dur test de fidelitate. Pe ultima sută de metri, unii au învățat să se iubească mai mult pe sine și să se pună pe primul loc, alții au ajuns la o mai profundă înțelegere a iubirii în cuplu și par deschiși să pună fericirea partenerului mai presus de a lor. Focul de la ceremonii i-a ajutat să-și cunoască mai bine partenerii sau partenerele, după ce i-au descoperit în ipostaze în care nu și i-ar fi închipuit.

Ce cuplu va pleca și cum aleg partenerii să se despartă de Insulă, împreună ori separat?

În seara aceasta, ia parte la o răsturnare de situaţie de proporții pe Insula Iubirii: pentru unul dintre cupluri, ceremonia finală a focului are loc atunci când nimeni nu se aştepta, cu câteva zile înainte de încheierea testului. „Sunt o bombă pe cale să explodeze, nu mai pot!”, va mărturisi concurenta, înainte de începerea bonfire-ului final.

Vezi și: Radu Vâlcan: „Adela nu este soția mea, nu este mama copiilor mei…“

Care este cuplul care va ajunge în faţa lui Radu şi cum vor alege membrii cuplului să plece de la Insula Iubirii, împreună, singuri sau alături de un alt partener? Urmărește firul acțiunii și descoperă cele mai fierbinți noutăți în cel mai nou episod Insula Iubirii, diseară, de la 20.30, la Antena 1.

@Antena 1

Editor: Raluca Toma



Recente

Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg
Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg