Amalia Năstase face eforturi mari pentru a-şi menţine silueta, după ce a slăbit peste 30 de kilograme: "Am apă în gură de poftă"

2 amalia nastase jpg jpeg

Amalia Năstase este o învingătoare şi a dovedit că nimic nu este imposibil atunci când îţi propui ceva. Vedeta a reuşit să dea jos peste 30 de kilograme, după ce se îngrăşase extrem de mult. A urmat o dietă drastică, iar în prezent a renunţat definitiv la câteva alimente.

Vedeta susţine că o obişnuieşte să le gătească celor dragi dulciuri şi prăjituri, însă se abţine să le şi consume. Pentru ea nu mai există termenul de pâine sau desert. asta pentru că nu vrea sub nicio formă să revină la greutatea care i-a dat atât de multe bătăi de cap. 

Citeşte şi: Cine este Simona Secrier, femeia de lângă Mihai Constantinescu de peste 20 de ani

„Am 32 kg în minus, nu mai ţin dietă, dar am grijă la ce mănânc. Nu mănânc zahăr, pâine, cartofi. E un stil de viaţă, nu mai poţi să te întorci la ce mâncai înainte când ai avut un stil haotic. O să ţin cont toată viaţa de aceste mâncăruri, pe care nu le mai pot mânca. Am renunţat la prăjituri şi pâine. Pâinea pentru mine e ceva aşa, pâinea, grisine, covrigi, croissante şi acum am apă în gură, dar rezist”, a povestit Amalia Năstase pentru Libertatea.

Citeşte şi: Copiii lui Măruţă şi ai Andrei sunt deja vedete: "Eva cântă, a avut deja primul concert, iar David vrea să fie vlogger"

Amalia Năstase a primit acordul din partea medicului e a mânca orice pofteşte o dată pe săptămână. Cu toate astea, vedeta nu vrea să îi urmeze sfatul, din frica de a nu reveni la alimentaţia de dinainte. Astfel, nici măcar nu gustă deserturile pe care la prepară.

„Doctorul mi-a zis să mănânc o dată pe săptămână ce vreau eu, dar eu nu vreau să fac asta, pentru că mi-e frică, dacă intru în ele, se termină. Eu gătesc foarte multe dulciuri pentru acasă: tarte, cozonaci, eclere. Deci eu le fac, nu le gust. Le fac pentru fete, pentru Răzvan, pentru prieteni. Rezist. Deci eu sunt un om care dacă miroase sau vede dulciuri se linişteşte. Când mănâncă ceva Răzvan sau fetele, iau şi eu şi miros, dar merge”, a mai spus vedeta pentru aceeaşi sursă.Recente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg